22.8 C
Athens
Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου, 2024

Μπόγρης: “Στολίδι για το ελληνικό μπάσκετ ο Ηρακλής”

Ο Γιώργος Μπόγρης και ο Κώστας Κακαρούδης ήταν οι παίκτες που μίλησαν, από Προμηθέα Πάτρας και Ηρακλή αντίστοιχα μετά το φιλικό των δύο ομάδων, που έληξε με άνετη νίκη των Αχαιών.

"Ο Ηρακλής είναι ένα στολίδι για το ελληνικό Μπάσκετ, που έλειπε χρόνια απ' αυτό", τόνισε ο σέντερ του Προμηθέα για να προσθέσει: "Οπότε είμαστε όλοι χαρούμενοι που επέστρεψε. Είναι βέβαιο ότι θα έχει και καλή ομάδα, σήμερα είχε πολλές απουσίες κι αυτό φάνηκε, αλλά θα είναι πολύ καλός στο πρωτάθλημα και μπορεί να μπει στα πλέιοφς. Έχει, άλλωστε, έδρα από τις λίγες στην Ελλάδα και πιο "καυτές" και είναι μια ομάδα που έχει προσφέρει πολλά και τόσους μεγάλους παίκτες στο ελληνικό μπάσκετ".

Όταν ρωτήθηκε για την δική του ομάδα, απάντησε: "«Η περσινή επιτυχημένη χρονιά του Προμηθέα γεμίζει ευθύνες όλους μας και σίγουρα ο κόσμος της Πάτρας περιμένει μια εξίσου καλή χρονιά. Το πρωτάθλημα αναμένεται ιδιαίτερα ανταγωνιστικό και πιστεύω πως οι έδρες θα παίξουν μεγάλο ρόλο".

Ο Κώστας Κακαρούδης μετά το τέλος του φιλικού τεστ με τον Προμηθέα τόνισε: "Τα φιλικά αυτά είναι για να δοκιμάζουμε πράγματα και να βλέπουμε τα λάθη μας και το σκορ δεν απασχολεί ιδιαίτερα καμία ομάδα. Βέβαια και θα μπορούσαμε να παίξουμε καλύτερα απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα, όπως ο Προμηθέας, που έκανε σπουδαία πράγματα πέρσι και είναι φανερό ότι μπορεί ακόμη περισσότερα φέτος. Εμείς έχουμε πολλούς νέους παίκτες, οπότε ψάχνουμε τη χημεία μας, είναι όμως δεδομένο ότι θα είμαστε μια καλή ομάδα, που θα μάχεται μέσα στο ήπεδο και θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί ανεξαρτήτως αντιπάλου. Πιστεύω ότι μέχρι την έναρξη της σεζόν θα τα καταφέρουμε να φτάσουμε εκεί που θέλουμε, με την ελπίδα πως θα έχουμε κι όλα τα παιδιά μαζί μας".



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ