28.2 C
Athens
Τρίτη, 24 Σεπτεμβρίου, 2024

Μπόγρης: «Πρέπει να είμαστε όλοι έτοιμοι»

O Ολυμπιακός μπήκε με νίκη στο 2018 με το 87-80 επί της Αρμάνι Μιλάνο στο ΣΕΦ και βρέθηκε στην κορυφή της βαθμολογίας, μετά και τη χθεσινή ήττα της ΤΣΣΚΑ Μόσχας στην Ισπανία. Ο Γιώργος Μπόγρης Μιλώντας στα κανάλια Novasports μετά το τέλος της αναμέτρησης ρωτήθηκε για το αποψινό θετικό αποτέλεσμα, την επιστροφή των τραυματιών.

«Καλή χρονιά σε όλους. Ήμασταν πολύ συγκεντρωμένοι αμυντικά, γιατί ως πρώτο στόχο είχαμε να σταματήσουμε το μεγάλο επιθετικά ταλέντο των παικτών της Αρμάνι Μιλάνο. Είχαμε μια διαφορά ασφαλείας, αλλά ήταν μεγάλο λάθος το ότι χαλαρώσαμε στο τέλος και τους επιτρέψαμε να πλησιάσουμε. Συνεχίζουμε και βλέπουμε το επόμενο δύσκολο παιχνίδι που έχουμε μπροστά μας στη Θεσσαλονίκη.»

Επιστρέφοντας στην αποψινή αναμέτρηση τόνισε: «Μπορεί να ήμασταν επιθετικά καλοί, αλλά στόχος και βάση για εμάς είναι η άμυνα. Όταν πας μόνο επιθετικά είναι θέμα τύχης. Έχουμε αρκετές επιλογές, είμαστε χαρούμενοι που επέστρεψαν τα παιδιά, τα οποία θα πρέπει να μπουν και πάλι σε αγωνιστικό ρυθμό, ώστε να μας βοηθήσουν στη δύσκολη συνέχεια. Είναι κέρδος του προπονητή να μας έχει όλους έτοιμους. Σε αυτή την ομάδα πέφτουμε.... σαν τα κοτόπουλα. Πρέπει να είμαστε όλοι έτοιμοι. Η ομάδα έχει χαρακτήρα και αυτό το έχει καταφέρει ο προπονητής, που δεν χαλαρώνει ποτέ. Αυτό είνα πολύ σημαντικό, όπως και το κλίμα που είναι εξαιρετικό. Δεν υπάρχει ανταγωνισμός. Ο καθένας έχει το ρόλο του. Είμαστε όλοι έτοιμοι. Η ατυχία είναι μέρος του παιχνιδιού. Η ομάδα έχει DNA πρωταθλητή και θα συνεχίσει έτσι».

Ο ίδιος ήταν το 1/5 της ελληνικής πεντάδας με την οποία ο Ολυμπιακός μπήκε στο παιχνίδι, παίζοντας το δικό του ρόλο στο καλό ξεκίνημα των «ερυθρόλευκων» με καλές άμυνες και «βοήθειες» και στις δύο πλευρές του γηπέδου: «Για μένα ήταν ένα μεγάλο βήμα το να έρθω εδώ. Είμαι περήφανος για όλη την πορεία μου. Σίγουρα δεν μπορώ να δώσω το μάξιμουμ, γιατί... σκέφτομαι πολύ. Ίσως σε κάποια παιχνίδια λόγω άγχους δεν έπαιξα όπως θα ήθελα, αλλά με βοηθούν και οι συμπαίκτες μου και ανεβαίνω, πιστεύω πως θα γίνομαι όλο και καλύτερος».

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ