26.6 C
Athens
Τετάρτη, 25 Σεπτεμβρίου, 2024

Μπόγρης: «Έχω φτύσει αίμα όλα αυτά τα χρόνια» (vid)

Ο Ολυμπιακός επέστρεψε δυναμικά στις νίκες στην Ευρωλίγκα και κέρδισε το χειροκρότημα της εξέδρας. Την δική του στιγμή, βίωσε ο Γιώργος Μπόγρης στην αποψινή αναμέτρηση, καθώς δέχθηκε το θερμό χειροκρότημα όταν ο Γιάννης Σφαιρόπουλος τον σήκωσε για να μπει στο τέλος της τρίτης περιόδου, ενώ άκουσε και το όνομά του να γίνεται σύνθημα από την εξέδρα.
Στα αποδυτήρια έδειχνε αρκετά φορτισμένος, αλλά στην παρατήρηση πως έιναι ο αγαπημένος της κερκίδας επιστράτευσε σε πρώτη φάση το χιούμορ του: "Δεν λένε για μένα. Αν είμαι εγώ ο αγαπημένος τότε ο Πρίντεζης τι είναι;" ήταν η πρώτη ατάκα, πριν η... πίεση συνεχιστεί από τους εκπροσώπους του Τύπου για να έρθει η απάντησή του: «Είναι πολύ σημαντικό αυτό που έγινε. Έχω προσπαθήσει παρά πολύ, όλα αυτά τα χρόνια και έχω κάνει ένα σημαντικό κύκλο στην καριέρα μου. Έχω φτύσει αίμα όλα αυτά τα χρόνια. Ξέρω που βρίσκομαι και θέλω να συνεχίσω να δουλεύω σκληρά καθημερινά, ώστε να εκμεταλλεύομαι κάθε λεπτό που θα μου δοθεί στο παρκέ. Είμαι περήφανος που βρίσκομαι εδώ».


Η στιγμή ήταν αρκετά ιδιαίτερη για τον Έλληνα σέντερ, ο οποίος έδειξε και πάλι το γνωστό του πάθος στο παρκέ μετρώντας στα επτά λεπτά που έμεινε σε αυτό 5 πόντους, 7 ριμπάουντ, 1 ασίστ. Για τον ίδιο έτσι κι αλλιώς πρώτη έρχεται η ομάδα, όπως φαίνεται και από το παιχνίδι του: «Κρατάμε την αντίδρασή μας μετά την ήττα στην Βιτόρια. Κλείσαμε την παρένθεση. Παίξαμε καλά απέναντι σε έναν αντίπαλο που δεν μας ταιριάζει πολύ. Δώσαμε το δικό μας ρυθμό και είμαστε χαρούμενοι για τη νίκη. Όλοι οι παίκτες είμαστε έτοιμοι έτοιμοι ανά πάσα στιγμή και ελπίζουμε να είναι καλά και ο Τζαμέλ, γιατί όλοι οι παίκτες χρειάζονται. Έχουμε βαρύ πρόγραμμα, αύριο πετάμε και μπροστά μας έχουμε ένα παιχνίδι το οποίο συνοδεύει ένα «πρέπει», για να αφήσουμε οριστικά το παιχνίδι της Μπασκόνια πίσω μας, και καθώς θεωρώ πως ο Ολυμπιακός πρέπει να παίρνει τα παιχνίδια εντός, η το κεφάλαιο "Μπασκόνια" θα κλείσει με μια καλή νίκη εκτός».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ