20.7 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

«Μπρα ντε φερ» Απόλλωνα και Ηρακλή για μια θέση στον τελικό ανόδου

Στην 2η αγωνιστική της αγωνιστική μπαίνει η post season της Α2 με όλα τα ζευγάρια να βρίσκονται στο 2-1, και μερικά από αυτά, ενδέχεται να ξεκαθαρίσου σήμερα (19/5). Το μεγάλο παιχνίδι γίνεται στην Περιβόλα, με τον Απόλλωνα και τον Ηρακλή να παίζουν όλη τους την χρονιά...σε ένα ιδιότυπα τελικό.

Πλέι οφς

Π. Σαλπέας 17.00 Εθνικός-Χολαργός Μάνος-Ανδρικόπουλος-Μπίκας (Άκελ)

*Η σειρά βρίσκεται στο 2-1 υπέρ του Χολαργού

Μια νίκη από την πρόκριση στον τελικό των πλέι οφς βρίσκεται ο Χολαργός, ο οποίος με ένα εξαιρετικό δεύτερο ημίχρονο επικράτησε με άνεση του Εθνικού, και θέλει να τελειώνει την σειρά από σήμερα. Φυσικά μόνο εύκολο δεν προβλέπεται αυτό το σενάριο, από την στιγμή που οι Πειραιώτες και πανίσχυροι είναι στο σπίτι του, και είχαν επικρατήσει στην κανονική περίοδο. Αναμένεται κοσμοσυρροή, που δύσκολα θα μπορέσει να αντέξει το μικρό σε χωρητικότητα «Π. Σαλπέας».

Περιβόλας 17.00 Απόλλων Π.-Ηρακλής Πηλοϊδης-Ψαριανός-Τσώνος (Θεοδωρόπουλος)

*Η σειρά βρίσκεται στο 2-1 υπέρ του Απόλλωνα

Τελικός και για τους δύο!Οι Πατρινοί έχοντας να αντιμετωπίσουν τη νέα τάξη πραγμάτων αναφορικά με τον πάγκο τους, αν και προσπάθησαν ηττήθηκαν εύκολα στο Ιβανώφειο από τον Ηρακλή, και πλέον έχοντας και τον Θανάση Γιαπλέ δίπλα στον Κώστα Δελέγκο, και περιμένοντας πολύ κόσμο στην Περιβόλα, θέλουν να κερδίσουν και να προκριθούν στον τελικό των πλέι οφς. Αν ο Ηρακλής, ο οποίος βρίσκεται σε καλύτερη αγωνιστική κατάσταση, καταφέρει και αποδράσει με το διπλό, τότε θα έχει κάνε το μεγαλύτερο βήμα όχι ως προς την πρόκριση, αλλά προς την άνοδο, έχοντας υπόψη του ότι προηγείται με 2-0 του Χολαργού.

Πλέι άουτ

Τρίπολης 17.00 Αρκαδικός-Ψυχικό Βαρδάλος-Κατραχούρας-Δημόπουλος (Βακαλόπουλος)

*Η σειρά βρίσκεται στο 2-1 υπέρ του Ψυχικού

Ο Αρκαδικός προσπάθησε αρκετά στο Ψυχικό, έδειξε να έχει σημάδια ζωής, και θέλει τη νίκη στο κλειστό της Τρίπολης, ώστε να μπορέσει να επιστρέψει για μια τελευταία ευκαιρία. Στον αντίποδα η ομάδα του Γιώργου Ρεμεντέλα έχει σήμερα μια από τις δυο ευκαιρίας στο να σώσει την κατηγορία.

Παπάγου 17.00 Παπάγου-Μαρούσι Τσαρούχα-Καλδίρης-Θεοδωρόπουλος (Δούκας)

*Η σειρά βρίσκεται στο 2-1 υπέρ του Αμαρουσίου

Το Μαρούσι παρουσιάστηκε σαν έτοιμο από καιρό, και βγάζοντας αρκετούς πρωταγωνιστικές νίκησε με άνεση τον Παπάγου, και έφτασε στο 2-1, και ένα βήμα πιο κοντά στην παραμονή. Οι «Στρατηγοί» εμφανίστηκαν απογοητευτικοί, και έχοντας τον Μελισσαράτο στους μόλις 2 πόντους δεν μπόρεσαν να αντισταθούν στο συγκρότημα του Κώστα Κεραμιδά. Σε ένα κατάμεστο «Σαλούν» ψάχνουν τη νίκη, ώστε να παίξουν τα ρέστα τους σε τελευταίο παιχνίδι.

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ