20.9 C
Athens
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Μπράμος… 2021 στη Βενέτσια (vid)

Στη Βενέτσια θα συνεχίσει να αγωνίζεται ο Μάικ Μπράμος, ο οποίος ανανέωσε για τα επόμενα δύο χρόνια με προοπτική για ακόμη ένα, κάτι που σημαίνει πως μπορεί να συμπληρώσει εξαετία.

Το... λιμάνι της ζωής του έχει βρει στη Βενετία ο Μάικ Μπράμος, που βρίσκεται ήδη τρία χρόνια στη Βενέτσια και αναμένεται να μείνει ακόμη περισσότερο. Ο Ελληνοαμερικανός σουτέρ, συγκεκριμένα, ανανέωσε τη συνεργασία του με τον ιταλικό σύλλογο για τα επόμενα δύο, όπως ο ίδιος ανακοίνωσε, με οψιόν για ακόμη ένα. Μπορεί, δηλαδή, το έτος 2021 να έχει ήδη συμπληρώσει αισίως έξι στην ομάδα, έχοντας έρθει σε αυτήν από τον Παναθηναϊκό - με έναν χρόνο αποχής από τα παρκέ - με τον οποίο είχε αναδειχθεί δις νταμπλούχος Ελλάδας το 2013 και το 2014.

Ο Μπράμος συνέχισε να... σηκώνει κούπες στην Ιταλία, αφού πέρυσι πήρε το πρωτάθλημα και φέτος το FIBA Europe Cup. Ο ίδιος, που φέτος σημείωσε στη λίγκα κατά μέσο όρο 9.5 πόντους (43.6% στα τρίποντα) με 4.2 ριμπάουντ ανά αγώνα, δεν έκρυψε την χαρά του για την παραμονή στη Βενέτσια, ελπίζοντας σε νέες σεζόν με τίτλους.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ