27.5 C
Athens
Κυριακή, 6 Οκτωβρίου, 2024

Μπουρούσης: Το αφιέρωμα της Liga Endesa (vid)

Ο Γιάννης Μπουρούσης ανακοίνωσε χθες το τέλος της καριέρας του και η ισπανική Liga Endesa, φρόντισε να αποχαιρετίσει τον Έλληνα σέντερ με ένα βίντεο από το πολυετές πέρασμα του από τη χώρα!

Ο Μπουρούσης έχει μεγάλη... ιστορία με τη χώρα της Ιβηρικής. Η καριέρα του στο εξωτερικό ξεκίνησε από την Μπαρτσελόνα, τον πρώτο του σταθμό στην επαγγελματική του καριέρα μετά την ΑΕΚ, το 2006. Μετά την παρουσία του στους "ερυθρόλευκους", Ολυμπιακό και Ολίμπια Μιλάνο, η Ισπανία τον κάλεσε ξανά. Ήταν η σειρά της Ρεάλ Μαδρίτης να τον κάνει παίκτη της, με το πέρασμά του από την ομάδα του Πάμπλο Λάσο να είναι εξαιρετικό, καθώς θα του προσφέρει τον μοναδικό του τίτλο στην Ευρωλίγκα το 2015. Η επιτυχημένη διετία θα του δώσει άλλο ένα συμβόλαιο στην Ισπανία, με τη χώρα των Βάσκων και τη Μπασκόνια να τον κάνει δικό της, σε μία χρονιά που παρέα με τον Μάικ Τζέιμς θα οδηγήσουν την ομάδα τους στα ημιτελικά της Ευρωλίγκας, ενώ ο ίδιος θα βγει και MVP της σεζόν στην Ισπανία, ολοκληρώνοντας έτσι ένα εξαιρετικό τριετές πέρασμα από την Ισπανία. Τέλος, η τρίτη και τελευταία παρουσία του στη χώρα έγινε εκτός... ηπειρωτικής Ισπανίας, καθώς το 2019 ο Μπουρούσης θα βρεθεί στα Κανάρια, όπου θα αγωνιστεί για μία σεζόν με τη Γκραν Κανάρια.

Αυτή του η παρουσία λοιπόν, "ανάγκασε" την διοργανώτρια αρχή της Liga Endesa να δημιουργήσει ένα βίντεο με τις καλύτερες στιγμές ενός "θρύλου" όπως τον χαρακτήρισε

https://twitter.com/ACBCOM/status/1413849843945050114



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ