25.2 C
Athens
Τρίτη, 1 Οκτωβρίου, 2024

Μπουρούσης: “Θέλω να σπρώξω τον εαυτό μου στα όριά του” (vid)

Ο Γιάννης Μπουρούσης είναι και με τη βούλα παίκτης της Γκραν Κανάρια και στις πρώτες δηλώσεις του ως παίκτης της ομάδας δεν κρύβει τη χαρά του γι' αυτό, αλλά και για την επιστροφή του στο ισπανικό πρωτάθλημα, όπου έχει διαπρέψει με την Μπασκόνια.

"Είμαι χαρούμενος που υπέγραψα με την Γκραν Κανάρια. Είναι μεγάλη χαρά για μένα που επιστρέφω στην ACB, όπου έχω περάσει τρία πολύ όμορφα χρόνια. Επιστρέφω με τον Φώτη, έναν προπονητή που με γνωρίζει από τότε που ήμουν 19 ετών. Αυτός ήταν προπονητής μου στην πρώτη μου ομάδα ως επαγγελματίας, την ΑΕΚ. Θέλω να αρχίσω και να γνωρίσω τη νέα μου ομάδα.

Μετά από δύο χρόνια στην Κίνα ήθελα να παίξω σε ένα άλλο μέρος. Η Liga Endesa είναι το καλύτερο πρωτάθλημα στην Ευρώπη και ήθελα να επιστρέψω. Θέλω να βρω κίνητρο, να σπρώξω τον εαυτό μου στα όριά του και να συνεχίσω να παίζω στο κορυφαίο επίπεδο.

Κάθε φορά που ερχόμουν να παίξω με αντίπαλο την Γκραν Κανάρια, μου άρεσε το περιβάλλον, το κοινό είναι πολύ ενθουσιώδες κι αυτό μου αρέσει. Θέλω να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου για να βοηθώ καθημερινά τους συμπαίκτες και την ομάδα μου ώστε να πετύχουμε το καλύτερο δυνατό. Όλος ο κόσμος με ξέρει και γνωρίζει τι μπορώ να κάνω στο γήπεδο, όμως θέλω να ηγηθώ της ομάδας και έξω από αυτό".



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ