25.3 C
Athens
Δευτέρα, 30 Σεπτεμβρίου, 2024

Μπορεί ο Λεμπρόν χωρίς τον Ντέιβις;

Ο Λεμπρόν Τζέιμς έκανε λόγο για... προσαρμογή, μετά την απουσία του Άντονι Ντέιβις και τις πρόσφατες ήττες των Λος Άντζελες Λέικερς.

Ο «Βασιλιάς» γνωρίζει πολύ καλά ότι τα πράγματα για τους «λιμνάνθρωπους» δεν θα είναι καθόλου εύκολα στον ένα μήνα που θα λείψει ο Άντονι Ντέιβις λόγω του τραυματισμού του στον αχίλλειο τένοντα.

Άλλωστε έχει φανεί πολλές φορές και ειδικά στα περσινά πλέι οφ, ότι ο Ντέιβις είναι ο άνθρωπος που δίνει την έξτρα ώθηση στους πρωταθλητές για να αλλάξουν επίπεδο.

Χωρίς αυτόν μάλιστα πριν δύο χρονιά δεν είχαν καταφέρει να μπουν καν στα πλέι οφ.

Μετά την ήττα των Λέικερς από τους Μαϊάμι Χιτ, ο Λεμπρόν Τζέιμς θέλησε να αποσυμπιέσει τους συμπαίκτες του και τόνισε ότι είναι η δική του ώρα να βγει μπροστά.

Χαρακτηριστικά ήταν τα λόγια του:

«Οι συμπαίκτες μου κάνουν αυτά που πρέπει και περισσότερα. Νομίζω ότι όλο αυτό είναι πλέον άλλη μία πρόκληση για εμένα και πρέπει να προσαρμοστώ.

Το να μην έχουμε μαζί μας τον Ντέιβις για πολύ καιρό είναι κάτι που συμβαίνει για πρώτη φορά έπειτα από πάρα πολύ καιρό. Σχεδόν 1.5 χρόνο για την ακρίβεια. Τώρα λοιπόν είναι ώρα για εμένα να προσαρμοστώ ξανά.

Μπορώ να είμαι πιο αποτελεσματικός και να βοηθήσω την ομάδα να πάρει νίκες. Μιλάμε για ένα άθλημα που το θέμα είναι οι νίκες. Είμαστε σε μία ομάδα που θέλει νίκες και εγώ πάντα ήμουν νικητής, οπότε ήρθε η ώρα να δράσω».

Μπορεί να τα καταφέρει; Θα φανεί σύντομα...



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ