27.6 C
Athens
Πέμπτη, 10 Οκτωβρίου, 2024

Μπογκντάνοβιτς και Χόλιντεϊ στους Μπακς (vids)

Οι Μιλγουόκι Μπακς έχουν υποσχεθεί «γη και ύδωρ» στον Γιάννη Αντετοκούνμπο προκειμένου να υπογράψει την πενταετή ανανέωση συμβολαίου μαζί τους και να μην αναζητήσει νέα μπασκετική στέγη. Φυσικά δεν αναφερόμαστε μόνο στις οικονομικές απολαβές. Ο δις MVP του NBA χρειάζεται δίπλα του το σωστό supporting cast που θα τον κάνει να πιστέψει ότι μπορεί να φτάσει στο πολυπόθητο τρόπαιο για να παραμείνει κάτοικος Μιλγουόκι. 

Λίγες ώρες μετά την έναρξη της free agency και τα «ελάφια» άρχισαν να εμφανίζουν τις πρώτες τους κινήσεις, ελπίζοντας ότι ο έτσι ο Γιάννης δε θα πάει πουθενά. 

Όπως όλα δείχνουν, ο Μπόγκνταν Μπογκντάβιτς είναι πλέον παίκτης των Μπακς!

Σύμφωνα με τον Έντριαν Βοϊναρόσκι, το Μιλγουόκι θα αποκτήσει μέσω sign and trade τον Σέρβο μαζί με τον Τζάστιν Τζέιμς, στέλνοντας στους Σακραμέντο Κινγκς τους Ντόντε ΝτιΒιντσέντζο, Έρσαν Ιλιασόβα και Ντι Τζέι Γουίλσον

Την παρελθούσα αγωνιστική περίοδο, ο άλλοτε παίκτης της Φενέρμπαχτσε είχε 15.1 πόντους, 3.4 ριμπάουντ και 3.4 ασίστ κατά μέσο όρο, με 37.2% στα τρίποντα σε 29 λεπτά συμμετοχής. 

Παράλληλα, οι Μπακς κινήθηκαν για την απόκτηση του Τζρού Χόλιντεϊ από τους Πέλικανς, στέλνοντας στην Νέα Ορλεάνη τους Έρικ Μπλέντσο, Τζορτζ Χιλ και τρία ντραφτ πικ πρώτου γύρου!

Την σεζόν 2019/20 ο Χόλιντεϊ είχε 19.1 πόντους, 4.8 ριμπάουντ, 6.7 ασίστ και 1.6 κλεψίματα κατά μέσο όρο, με 35.7% ποσοστό ευστοχίας στα τρίποντα, αγωνιζόμενος για περίπου 35 λεπτά ανά παιχνίδι.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ