23.9 C
Athens
Τρίτη, 15 Οκτωβρίου, 2024

Μπλατ: «Σίγουρα είναι μια καλή αρχή»

Ο Ντέιβιντ Μπλατ ρωτήθηκε για αρκετά πράγματα στη συνέντευξη Τύπου μετά τη νίκη του Ολυμπιακού επί της Μπασκόνια στην Φερνάντο Μπουέσα Αρένα. Για τον αγώνα, για τους στόχους των «ερυθρόλευκων», για το τι έγινε στο τέταρτο δεκάλεπτο. Και οι απαντήσεις του είχαν μεγάλο ενδιαφέρον.

«Είναι καλό να έρχεσαι εδώ και να να βλέπεις την σχετικά νέα ομάδα να νικά μια ομάδα σαν την Μπασκόνια στην έδρα της. Ξέρω τι ομάδα είναι η Μπασκόνια αλλά δεν ξέρω τι ομάδα έχουμε εμείς. Είναι μια νέα ομάδα από κάθε άποψη και είναι νωρίς να κάνουμε δηλώσεις για το που πάμε, αλλά είναι μια καλή αρχή σίγουρα. Παίξαμε τρία εκπλητικά τρία δεκάλεπτα και η Μπασκόνια ήταν καλύτερη στο τέταρτο. Αν κρατούσε λίγο περισσότερο δεν ξέρω τι θα γινόταν. Αλλά τελειωσε εκεί που τελείωσε και ευτυχώς πήραμε τη νίκη. Ήταν το τρίτο μας παιχνίδι σε έξι μέρες και θα δούμε τι θα γίνει σε δύο μέρες που έχουμε ένα ακόμη παιχνίδι».

Για το τέταρτο δεκάλεπτο: «Νομίζω ότι αρχίσαμε να κοιτάμε πολύ το σκορ και να ελπίζουμε πως το παιχνίδι θα τελειώνε και σταματήσαμε να κάνουμε τα πράγματα που κάναμε τόσο σωστά. Χάσαμε τη συγκέντρωσή μας από τα πράγματα που κάναμε εμείς καλά και σκεφτόμαστε τι θα κάνουν οι αντίπαλοί μας. Πολλές φορές δεν είναι μόνο τι κάνεις εσύ, αλλά και τι κάνει η ομάδα που έχεις απέναντί σου και η Μπασκόνια έπαιξε εξαιρετικά στο τέταρτο δεκάλεπτο»

Για το αν βλέπει την Μπασκόνια και τον Ολυμπιακό στο Φάιναλ Φορ: «Για μένα χρειάζονται τέσσερα χαρακτηριστικά για να πας μακριά σε μια διοργάνωση: Χαρακτήρας, ποιότητα, καλό προπονητή και χημεία. Μου φαίνεται πως η Μπασκόνια έχει τα περισσότερα από αυτά τα χαρακτηριστικά, όπως κι εμείς που έχουμε χαρακτήρα και ποιότητα. Πού θα μας οδηγήσει δεν ξέρω, αλλά είναι πολύ νωρίς για εμάς. Για μένα είναι πολύ νωρίς για να σας πω ειλικρινά Θέλουμε να είμαστε η καλύτερη ομάδα που μπορούμε να είμαστε. Αυτό μπορώ να σας το πω και τώρα»



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ