23.5 C
Athens
Τρίτη, 8 Οκτωβρίου, 2024

Μπλατ: “Περήφανοι για τον Σπανούλη”

Ο Ντέιβιντ Μπλατ ήταν εμφανώς ικανοποιημένος από τη διάθεση και το κίνητρο των παικτών του 48 ώρες μετά το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και το τόνισε. Υπογράμμισε ότι δεν είναι εύκολο να παίζεις δύσκολα παιχνίδια σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα και αποθέωσε τον Βασίλη Σπανούλη.
“Εκτιμώ πολύ το ότι οι παίκτες βγήκαν σχεδόν με την ίδια ένταση, αλλά και το ίδιο κίνητρο και προσέγγιση στο αποψινό παιχνίδι σε σχέση με αυτό της Παρασκευής. Η ΑΕΚ είναι καλή ομάδα, την έχουμε δει φέτος. Και κάναμε εύκολο ένα δύσκολο παιχνίδι. Πιστέψτε με, δεν ήταν εύκολο, ειδικά μετά την προσπάθεια και τη συναισθηματική φόρτιση που βγάλαμε την Παρασκευή.
Είδα κάποια σκορ από ομάδες της Ευρωλίγκας σήμερα. Εκτός από τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό, όλες δυσκολεύτηκαν ή έχασαν. Πολλές καλές ομάδες έχασαν. Είναι δύσκολο να παίζειςσε 48 ώρες δύσκολα παιχνίδια. Πρέπει να συνεχίσουμε να κάνουμε το ίδιο. Την Τρίτη παίζουμε ξανά. Η Μπασκονια έχει μεγάλη ποιότητα. Ευτυχώς παίξαμε καλά απόψε και μοιράσαμε το χρόνο, ώστε να διατηρήσουμε τους παίκτες όσο γίνεται πιο φρέσκους.
Ήταν σπουδαίο το συναίσθημα να είμαστε μέρος του ρεκόρ του Βασίλη. Είναι ξεχωριστό και όλοι νιώσαμε περηφάνεια γι’ αυτόν. Μιλάμε ότι ξεπέρασε παίκτες σαν τον Γκάλη και τον Γιαννάκη κι αυτό κάνει το επίτευγμά του πολύ ξεχωριστό”, είπε αρχικά.
Και στη συνέχεια εξήγησε γιατί δεν έπαιζε καλά μέχρι σήμερα ο Τίμα: “Πιστεύω ότι ο Τίμα δεν βελτιωνόταν, γιατί δεν έπαιρνε τα λεπτά συμμετοχής, άρα έφταιγα εγώ γι’ αυτό. Όταν έχεις ρόστερ γεμάτο καλούς παίκτες, κάποιοι δεν θα παίρνουν το χρόνο για να δείξουν τι μπορούν να κάνουν. Γι’ αυτό παίρνουμε παίκτες με καλό χαρατήρα. Για να δείχνουν κατανόηση και όταν έρχεται η ώρα τους να παίξουν, να δίνουν αυτό που μπορούν”.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ