19.8 C
Athens
Δευτέρα, 30 Σεπτεμβρίου, 2024

Μπερτομέου: «Πετύχαμε και διατηρήσαμε την ακεραιότητά μας»

Mε μία επιστολή που κοινοποίησε μέσα από τους διαύλους επικοινωνίας της διοργανώτριας αρχής, ο Πρόεδρος και Εκτελεστικός Διευθυντής της Ευρωλίγκας, Ζόρντι Μπερτομέου, εξέφρασε τις σκέψεις του για τη χρονιά που τελειώνει αυτό το Σαββατοκύριακό με το Final 4 της Κολωνίας. Ο κ. Μπερτομέου αναφέρει την επίτευξη των στόχων της διοργάνωσης παρά τις δύσκολες υγειονομικές και εμπορικές συνθήκες, ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τους φιλάθλους αλλά και όλα τα μέλη του πρωταθλήματος, εντός και εκτός παρκέ για την επιτυχημένη διεξαγωγή του.

Αναλυτικά όσα έγραψε στην επιστολή του ο Ζόρντι Μπερτομέου:

«Αγαπητοί φίλαθλοι,

Έχω ανάμεικτα συναισθήματα, λίγες ημέρες πριν το σημαντικότερο γεγονός της σεζόν μας, το Final 4 της Euroleague 2021, που θα γίνει στη Κολωνία της Γερμανίας από την Παρασκευή 28 Μαΐου.

Για εφτά μήνες, παρακολουθήσαμε την πιο ανταγωνιστική σεζόν στην ιστορία μας, με παιχνίδια - θρίλερ, ιστορικές εμφανίσεις και έντονα συναισθήματα μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο. Από την άλλη, μας έλειψε ένα από τα χαρακτηριστικά μας γνωρίσματα, η υποστήριξη των φιλάθλων σε όλα τα γήπεδα, τα συνθήματα και οι ζητοκραυγές μέχρι τέλους.

Ξέραμε ήδη πως η σεζόν θα ήταν δύσκολη, μετά την ακύρωση της περσινής χρονιάς και λόγω των δύσκολων στιγμών στην καθημερινότητά μας. Μπορούμε όμως να πούμε με περηφάνια πως πετύχαμε τον μεγάλο στόχο μας, που ήταν να διατηρήσουμε την ακεραιότητα της διοργάνωσης φέρνοντας μία αξέχαστη σεζόν σε όλους σας. 

Θα ήθελα να σταθώ στον ρόλο των συλλόγων, των παικτών, των προπονητών και των διαιτητών κατά την διάρκεια αυτής της παράξενης σεζόν. Έκαναν τεράστια προσπάθεια για να ξεπεράσουν τις δυσκολίες που προέκυψαν από την πανδημία του κορονοϊού, ακολουθώντας τις οδηγίες της λίγκας, των κυβερνήσεων και των υπεύθυνων παγκόσμιων οργανισμών. Προσφέρω την αμέριστη ευγνωμοσύνη μου σε όλους αυτούς.

Είμαι σίγουρος ότι η Αναντολού Εφές, η Αρμάνι Μιλάνο, η ΤΣΣΚΑ Μόσχας και η Μπαρτσελόνα θα προσφέρουν το ιδανικό τελευταίο κεφάλαιο σε μία εξαιρετική χρονιά. Ακόμα κι αν δεν μπορούμε να σας καλωσορίσουμε στο γήπεδο, θα σας δώσουμε τα ίδια συναισθήματα σε συνεργασία με τους τηλεοπτικούς μας συνεργάτες, που θα παίξουν σημαντικό ρόλο στο να δώσουν όλο το δράμα στις οθόνες σας, αλλά και με το καινοτόμο υλικό που έχουμε για τις ψηφιακές μας πλατφόρμες

Θα ήθελα επίσης να σημειώσω την υποστήριξη που λάβαμε από τους χορηγούς μας. Ακόμα και σε αυτές τις δύσκολες εποχές, οι αριθμοί ανεβαίνουν, όπως επίσης και η εμπιστοσύνη στο πρότζεκτ μας. 

Ελπίζω να απολαύσετε το Final Four από τις ηλεκτρονικές συσκευές σας και εύχομαι ότι θα σας καλωσορίσουμε ξανά στα γήπεδα από τη νέα χρονιά.».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ