24.2 C
Athens
Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου, 2024

Μπασκετικό reality με 3X3 και γνωστά ονόματα

Ο πλανήτης έχει πατήσει pause, το μπάσκετ έχει ακολουθήσει και οι περισσότεροι το έχουμε ρίξει στις επαναλήψεις. Το Big3 όμως, το πρωτάθλημα 3Χ3 με μεγάλα ονόματα του παγκόσμιου μπάσκετ που κερδίζει το δικό του έδαφος στο χώρο, αποφάσισε να ακολουθήσει διαφορετικό ρόλο. Συγκεντρώνει όλους τους παίκτες του σε ένα σημείο και θα μετατραπεί σε ένα είδος reality.

Το πλάνο που ανακοίνωσε ο Ice Cube κάνει λόγο για 16 ως 22 παίκτες που θα κλειστούν σε ένα σπίτι και θα παίζουν κανονικά αγώνες. Παράλληλα, θα υπάρχουν πλάνα σαν κανονικό reality από τη ζωή των παικτών. Όλο αυτό προγραμματίζεται να γίνει τον Απρίλιο με τους υπεύθυνους να διαπραγματεύονται ήδη με τηλεοπτικά δίκτυα για την προβολή του.

Εν μέσω... αθλητικής ανομβρίας ο Ice Cube και ο Τζεφ Κβάτινετζ, οι άνθρωποι που έφτιαξαν το τουρνουά BIG3 πιστεύουν πως η στιγμή είναι ιδανική για να προωθήσουν το δικό τους προϊόν. Όπως τουίταρε ο ίδιος ο Ice Cube, "αν υπάρχει θέληση, υπάρχει ο τρόπος".

 Παίκτες όπως ο Ζακ Ράντολφ, ο Γκρεγκ Όντεν, ο Τζο Τζόνσον όλοι τους πρώην ΝΒΑερ μπορεί να βρίσκονται ανάμεσα στους αθλητές. Ο Κβάτινετζ τόνισε πως προτεραιότητα θα είναι να βρεθεί τρόπος να προστατευτούν οι παίκτες: "Θα υποβληθούν σε εξετάσεις, θα μπουν σε καραντίνα. Θέλουμε να δημιουργηθεί ένα ασφαλές περιβάλλον και να προσφέρουμε κάτι που θα βοηθήσει όλους να ξεπεράσουν αυτό το διάστημα της πανδημίας. Είμαστε σε αυτό το χώρο 30 χρόνια και ξέρουμε τι πρέπει να γίνει. Ελπίζουμε να βοηθήσουμε λίγο".

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ