23.2 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Μπαρτ, Λιακόπουλος και Σαχπατζίδης για Ιωνικό

Ο Ιωνικός Νικαίας βρίσκεται στην Α2 Ανδρών, με τον Βαγγέλη Τσάπα και την επιτροπή μπάσκετ να δείχνει να έχει μεγάλους στόχους, με τον μεγαλύτερο την άνοδο στην Stoiximan.gr BASKET LEAGUE.

Στο πλαίσιο του συγκεκριμένου στόχου η διοικούσα επιτροπή έχει βάλει στο στόχαστρο να ενισχύσει τον φετινό κορμό, ο οποίος όπως όλα δείχνουν θα παραμείνει και τη νέα σεζόν, με σπουδαίους παίκτες.

Αρχικός στόχος είναι ο  Στιβ Μπαρτ Τζούνιορ, ο οποίος επέστρεψε στα μέρη μας, και στην Α1 για τον ΓΛ Φάρο, βάζοντας το σημάδι του στην πορεία που κάνουν οι Θεσσαλοί ώστε να παραμείνουν στην μεγάλη κατηγορία. Ο Ιωνικός έχει βάλει στο στόχαστρο του να υπογράψει τον 34χρονο Αμερικανό γκαρντ με Ουκρανικό διαβατήριο, και να ισχυροποιήσει τα μέγιστα την περιφερειακή του γραμμή, στην οποία σημαίνοντα ρόλο θα έρθει να παίξει ο Νίκος Λιακόπουλος, με τον οποίο είχε συνεργαστεί δυο χρόνια στον Φάρο Κερατσινίου, τόσο ο Βαγγέλης Τσάπας, όσο και οι υπόλοιποι παίκτες που βρίσκονται στο ρόστερ του Ιωνικού. Ο 35χρονος γκαρντ αγωνίζεται την φετινή σεζόν στην Α2 αποτελώντας τον ηγέτη στην προσπάθεια που κάνει η Δόξα Λευκάδας να αγωνιστεί στα πλέι οφς.

Τέλος, για τις θέσεις της ρακέτας, βασικός στόχος είναι ο Γιάννης Σαχπατζίδης, ο οποίος έχει κάνει αλματώδη πρόοδο στα χέρια του Ντίνου Καλαμπάκου, με τον οποίο συνεργάστηκε αρχικά στο Παγκράτι την σεζόν 2015-2016, και για δυο σεζόν βρίσκονται μαζί στην Stoiximan.gr BASKET LEAGUE με τον Κόροιβο Αμαλιάδας . Ο 24χρονος Θεσσαλονικιός σέντερ προορίζεται να αποτελέσει βασικό μέλος μιας εξαιρετικής γραμμής ψηλών, που θα φέρουν τον Ιωνικό στο δρόμο των επιτυχιών.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ