21.7 C
Athens
Τετάρτη, 9 Οκτωβρίου, 2024

Μπαρτζώκας: “Τους δώσαμε αυτοπεποίθηση”

Συγχαρητήρια στην Αναντόλου Έφες για τη νίκη και τη φετινή πορεία της έδωσε ο Γιώργος Μπαρτζώκας μετά την ήττα του Ολυμπιακού στην Κωνσταντινούπολη για την 28η αγωνιστική της Ευρωλίγκας. Ο προπονητής των "ερυθρόλευκων" συνέχισε μιλώντας για τον αγώνα, αλλά και το γεγονός ότι οι παίκτες του πάλεψαν ως το τέλος.

"Η Έφες διαθέτει εκπληκτικά κομμάτια στο παζλ που έχουν δημιουργήσει για να παίξουν στο υψηλό επίπεδο. Για εμάς το θετικό είναι πως αν και έχουμε πολλούς νεοφερμένους παίκτες και πολλούς νέους παίκτες που δεν γνωρίζουν ακριβώς την ποιότητα και το επίπεδο της Ευρωλίγκας, δεν εγκαταλείψαμε. Τους δώσαμε όμως κι εμείς αυτοπεποίθηση, αφού δεν παίξαμε σκληρά και απλά τους... κοιτάζαμε. Ο Λάρκιν είναι φανταστικός παίκτης και δεν είναι εύκολο να τον αντιμετωπίσεις. Κάναμε 19 λάθη, που είναι τεράστιο νούμερο. Θα έπρεπε να έχουμε υπομονή και να μην κάνουμε λάθη, αλλά δεν το καταφέραμε. Δεν μπορέσαμε να ελέγξουμε τον ρυθμό ούτε από την επίθεσή μας. Άξιζε δίκαια τη νίκη η Αναντόλου Έφες. Ήταν θετικό για εμάς το γεγονός ότι παλέψαμε για 40 λεπτά, παρά το γεγονός πως έχουμε κάνει πολλές αλλαγές, πως διαθέτουμε πολλούς νέους παίκτες... Παλέψαμε, δεν παρατήσαμε το παιχνίδι".

Ο Μπαρτζώκας ρωτήθηκε για το ρόλο που μπορεί να έπαιξε το μόλις προ τριών ημερών παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό: "Όλοι ξέρουν τι σημαίνουν τα ματς με τον Παναθηναϊκό, είναι όπως αυτά ανάμεσα στην Έφες και τη Φενέρμπαχτσε στην Τουρκία. Προερχόμασταν λοιπόν από παιχνίδι με ένταση και πάντα το επόμενο είναι δύσκολο πόσο μάλλον όταν αντιμετωπίζεις μία τόσο καλή ομάδα όσο η Εφές".



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ