13.7 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Μπαρτζώκας: «Θέλω να μείνει ο Βεζένκοφ»

Στην βουλγαρική ιστοσελίδα «Max Sports» μίλησε ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιώργος Μπαρτζώκας. Κυρίαρχο θέμα της συνέντευξης ήταν, όπως είναι φυσικό, το μέλλον του Σάσα Βεζάνσκοφ, που πρακτικά μένει ελέυθερος αυτό το καλοκαίρι, αλλά υπάρχει θέληση και από τις δύο πλευρές (παίκτη, ομάδας) για να ανανεωθεί η συνεργασία. 

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο κόουτς "Μπι": «Ο Σάσα είναι πλέον 24 ετών. Είναι πιο ώριμος πια. Όπως ξέρετε, δουλεύει πολύ σκληρά και αυτό μπορείς να το διαπιστώσεις κάθε μέρα που τον βλέπεις στο γήπεδο, όπου γίνεται καλύτερος. Είναι χαρά μου που συνεργάζομαι μαζί του, μετά τη δύσκολη σεζόν που είχαμε μαζί στην Μπαρτσελόνα. Τότε, η ομάδα είχε πολλούς τραυματισμούς, ήμασταν άτυχοι και δεν ήμασταν αρκετά καλοί. 

Ο Βεζένκοβ βελτιώνεται κάθε χρόνο. Είναι ένας μοντέρνος φόργουορντ, ο οποίος μπορεί να σκοράρει τόσο έξω από τα 6,75μ., όσο και κοντά στο καλάθι. Ξέρει πως να παλεύει. Δουλεύει για να ελαττώσει τις αδυναμίες του και αυτό είναι πολύ θετικό για εκείνον. Είναι εξαιρετικός από την περιφέρεια, ενώ δουλεύει πολύ για να φτιάξει τη φυσική του κατάσταση και να γίνει ακόμη πιο δυνατός, ώστε να γίνει ένας απαραίτητος παίκτης για την Euroleague. Είμαι πολύ χαρούμενος που συνεργάζομαι ξανά μαζί του».

Για το αν θα παραμείνει εν τέλει στον Ολυμπιακό: «Ελπίζω να γίνει αυτό και να μείνει. Θέλουμε να του ανανεώσουμε το συμβόλαιο, αλλά αυτό θα εξαρτηθεί από τις διαπραγματεύσεις με τον μάνατζέρ του. Θα μιλήσομε γι’ αυτό και θα το ξεκαθαρίσουμε σύντομα».

Για το αν μπορεί να συνυπάρξει στο παρκέ με τον Γιώργο Πρίντεζη: «Υπάρχει δυνατότητα να μοιραστούν τα λεπτά. Μπορούν να παίξουν μαζί, καθώς είναι ψηλά φόργουορντ που δεν παίζουν στη θέση του σέντερ. Αλλά, ο Σάσα μπορεί να παίξει και ως small forward, οπότε αυτό μας δίνει τη δυνατότητα να τους χρησιμοποιήσουμε και τους δύο μαζί».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ