18.5 C
Athens
Σάββατο, 26 Οκτωβρίου, 2024

Μπίλαπς για… πρόεδρoς

Σε αναζήτηση νέου προέδρου βρίσκονται οι Μινεσότα Τίμπεργουλφς κι ανάμεσα στις περιπτώσεις που εξετάζουν είναι και εκείνη του Τσόνσεϊ Μπίλαπς.

Ο 42άχρονος παλαίμαχος γκαρντ, ο οποίος φόρεσε τη φανέλα τους το διάστημα 2000-2002 ενώ αγωνίστηκε ακόμα στη μακρόχρονη καριέρα του στο ΝΒΑ στους Μπόστον Σέλτικς, Τορόντο Ράπτορς, Ντένβερ Νάγκετς, Ντιτρόιτ Πίστoνς, Νιου Γιορκ Νικς και Λος Άντζελες Κλίπερς, με αποκορύφωμα την κατάκτηση του τίτλου το 2004 και μάλιστα ως MVP των τελικών, θα περάσει από συνέντευξη από τους «λύκους», για να εξεταστούν οι προϋποθέσεις να αναλάβει τη θέση του αποχωρήσαντα, από τον περασμένο Ιανουάριο, Τομ Θίμποντο.

Ο Τσόνσεϊ Μπίλαπς, μετά το τέλος της καριέρας του το 2014, παρέμεινε στο «μαγικό κόσμο», αλλά ως σχολιαστής για λογαριασμό του ESPN. Πλέον, θέλει να ανοίξει νέο κεφάλαιο, ως παράγοντας, όπως αναφέρουν τα αμερικανικά ΜΜΕ. Θυμίζουμε πως το ίδιο είχε συμβεί και πέρυσι, όταν δέχθηκε πρόταση για να αναλάβει αντίστοιχο πόστο στους Κλίβελαντ Καβαλίερς, αλλά αρνήθηκε λόγω των χαμηλών οικονομικών αποδοχών που του προτάθηκαν.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ