24.5 C
Athens
Σάββατο, 28 Σεπτεμβρίου, 2024

Μπάνκι: «Όλοι ξέρουμε τι θα αντιμετωπίσουμε»

Δύσκολο έργο θα έχει η ΑΕΚ στην «Pais Arena», στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής του Basketball Champions League, όπως τόνισε και ο Λούκα Μπάνκι.

Η «Ένωση» καλείται να περάσει την Τρίτη (11/12, 19.45) από την έδρα της Χάποελ Ιερουσαλήμ, της μοναδικής ομάδας που την έχει κερδίσει φέτος στα ευρωπαϊκά παρκέ. Ο Ιταλός τεχνικός, με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ πριν από την αναχώρηση της αποστολής, στάθηκε στην αποφασιστικότητα και την πειθαρχεία που θα πρέπει να δείξουν οι παίκτες του, ώστε να έχουν ελπίδες κατάκτησης του «διπλού».

Αναλυτικά όλα όσα είπε: «Έχουμε μπροστά μας το πιο δύσκολο ματς του ομίλου. Η Χάποελ Ιερουσαλήμ είναι η μοναδική ομάδα στον όμιλο που μας κέρδισε, στον πρώτο γύρο. Θα είναι ένα σκληρό ματς, σε μια πολύ δυνατή έδρα. Όλοι στην ομάδα ξέρουμε τι θα αντιμετωπίσουμε. Πρέπει να παρουσιαστούμε αποφασιστικοί και πειθαρχημένοι στο πλάνο μας από το πρώτο λεπτό της αναμέτρησης. Να βγάλουμε την απαιτούμενη ενέργεια και να πραγματοποιήσουμε ακόμα μία σπουδαία εμφάνιση, η οποία θα μας κάνει ανταγωνιστικούς απέναντι σε έναν τόσο δυνατό αντίπαλο».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ