24.7 C
Athens
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Μπάμπεργκ όπως Αντβέρπ

Η φετινή επιτυχία της Αντβέρπ στο Basketball Champions League  έριξε τα φώτα στο Βέλγιο και στον τύπο που καθόταν στην άκρη του πάγκου της ομάδας, τον Ρόελ Μορς. Μία από τις ομάδες που πρόσεξαν την πορεία των Βέλγων και της ομάδας ως το Final Four της διοργάνωσης ήταν η Μπάμπεργκ.

Σύμφωνα με το sportando, ενώ η ομάδα του Νίκου Ζήση ήταν έτοιμοι να ανανεώσει την συμφωνία της με τον Φεντερίκο Περέγκο, έστρεψε το ενδιαφέρον της στον Μορς. Και μάλιστα δεν θα είναι ο μόνος που θα μετακομίσει από το Βέλγιο στην Γερμανία, αφού μαζί του θα ταξιδέψει και ο Λέο Ντε Ράικ, ως διευθυντής της ομάδας.

O Μορς αναδείχθηκε προπονητής της χρονιάς στο BCL. Είναι 40 χρονών και σε όλη την καριέρα του ως παίκτης και προπονητής έχει βγει εκτός συνόρων μόνο μία φορά για να αγωνιστεί την σεζόν 2006-07 στην Βιλερμπάν. Το όνομά του είναι συνδεμένο με την Αντβέρπ. Η φανέλα με το Νο 4 που φορούσε έχει αποσυρθεί. Αγωνίστηκε στην ομάδα -την τελευταία φορά που επέστρεψε- από το 2009 ως το 2015 και αμέσως μετά μπήκε στο τεχνικό επιτελείο της, αρχικά ως βοηθός.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ