17.1 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Μουράτος και Λεγκίκας με ρεκόρ (vids)

Στο 92ο παιχνίδι του στην Basket League ο Βασίλης Μουράτος ισοφάρισε δύο ατομικά ρεκόρ στην κατηγορία, ωστόσο δεν κατάφερε να βοηθήσει το Λαύριο να πάρει τη νίκη απέναντι στον Ιωνικό Νικαίας.

Το συγκρότημα του Δημήτρη Σερέλη υποδέχθηκε στο κλειστό της Λαυρεωτικής τους «κυανόλευκους» στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής και υπέστη την τρίτη ήττα του σε ισάριθμα ματς. Ο 22άχρονος γκαρντ, ο οποίος αγωνίζεται από πέρυσι στην ομάδα, είχε 17π. και ισοφάρισε το ρεκόρ σκοραρίσματός του στο ελληνικό πρωτάθλημα. Τους ίδιους πόντους είχε και ως παίκτης του Γυμναστικού Λάρισας Φάρου κόντρα στον ΠΑΟΚ στο ματς της 13ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος 2017-2018.

Παράλληλα, μοίρασε έξι ασίστ, που επίσης αποτελούν ισοφάριση του ρεκόρ του, καθώς τόσες είχε μοιράσει άλλες τρεις φορές στο παρελθόν. Επίσης, έφθασε τις 68 τελικές πάσες με τη φανέλα του Λαυρίου κι «έπιασε» στην έβδομη θέση της σχετικής λίστας το Χριστόφορο Στεφανίδη (2016-2017).

Ο Δημήτρης Λεγκίκας, από την πλευρά του, έμεινε στο παρκέ για 14.39’ κι είχε 9π. με 3/5 τρίποντα, έξι ριμπάουντ, ένα κόψιμο και ένα λάθος. Αυτή ήταν η 41η εμφάνιση του 25άχρονου φόργουορντ στη μεγάλη κατηγορία και τόσο οι πόντοι που σημείωσε όσο και τα ριμπάουντ που πήρε αποτελούν ρεκόρ καριέρας. Είχε 7π. από τη σεζόν 2017-2018 και την αναμέτρηση των «κυανοκίτρινων» με τον Προμηθέα Πατρών και τρία ριμπάουντ τρεις φορές στο παρελθόν.

Δείτε και τη μίνι ταινία, όπως δημοσιεύτηκε από το Λαύριο:

https://www.youtube.com/watch?v=sruYFgU3zQA



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ