26.9 C
Athens
Τρίτη, 8 Οκτωβρίου, 2024

Μουράτογλου: «Δύσκολος, αλλά ευπρόσδεκτος στόχος η άνοδος»

Το πρωτάθλημα της Β' Εθνικής είναι αρκετά αμφίρροπο και δεν λείπουν οι εκπλήξεις σε κάθε αγωνιστική. Η ομάδα του Μεσσολογγίου, Χαρίλαος Τρικούπης, είναι μια από τις ομάδες που μέχρι στιγμής πρωταγωνιστούν και βρίσκεται στην πρώτη θέση της βαθμολογίας μετά από 5 αγωνιστικές.

Το basketa.gr επικοινώνησε με τον Δημήτρη Μουράτογλου, ο οποίος διανύει την τρίτη του σεζόν με την ομάδα του Χαρίλαου Τρικούπη. Ο 33χρονος γκαρντ θεωρεί ότι υπάρχουν πολλά περιθώρια βελτίωσης παρά τα θετικά αποτελέσματα που ήδη έχει πάρει ο σύλλογος και μιλάει για τον ρόλο του, την οργάνωση της ομάδας, τον κόσμο αλλά και τους προσωπικούς του στόχους.

Για το εάν υπάρχουν βλέψεις ανόδου: « Θεωρώ ότι αυτή την στιγμή δεν παίζουμε το μπάσκετ που θέλαμε να παίζουμε, παρόλα αυτά τα θετικά αποτελέσματα έρχονται. Η άνοδος είναι ένας στόχος, ο οποίος δεν ξέρω αν θα είναι εφικτός, σίγουρα εάν έρθει όμως θα είναι ευπρόσδεκτος».

Για τα καθήκοντα του στην ομάδα και αν είναι ηγετικά: « Έχουμε έμπειρα παιδιά στην ομάδα, όλη η πεντάδα μας αποτελείται από έμπειρους παίκτες. Επίσης ακόμα και οι παίκτες που μπαίνουν ως αλλαγή έχουν εμπειρίες και φυσικά ο αρχηγός μας (Ντίνος Σταυρόπουλος) είναι ο πιο έμπειρος από όλους μας. Ο καθένας από το δικό του πόστο κάνει ότι μπορεί καλύτερα, έτσι και εγώ από την πλευρά μου όσο μπορώ να προσφέρω, θα το προσφέρω».

Η οργάνωση της ομάδας και τα πρότυπα πάνω στα οποία δουλεύει: « Η οργάνωση της ομάδας είναι άψογη, η διοίκηση είναι δίπλα σε όλους τους αθλητές σε όλα τα επίπεδα και προσπαθούν να μας κάνουν τη ζωή πιο εύκολη. Ως αθλητές έχουμε όλες τις παροχές από γιατρούς, φυσιοθεραπευτές και γυμναστήρια. Έχουμε αρκετό προπονητικό υλικό μέσα στο γήπεδο με αποτέλεσμα από τα αποδυτήρια μέχρι και τη σάλα οι συνθήκες να είναι πάρα πολύ καλές».

Για την σχέση της ομάδας με τον κόσμο: «Δεν είναι τυχαίο που όσες ομάδες έρχονται εδώ μιλάνε για τον κόσμο. Για εμάς είναι μεγάλη χαρά και τιμή που εκπροσωπούμε αυτή την πόλη και αυτόν τον κόσμο. Με την βοήθειά του θα προσπαθήσουμε να κρατήσουμε την έδρα μας αλώβητη και νομίζω ότι αυτός είναι ένας εφικτός στόχος».

Τέλος, για τους προσωπικούς του στόχους: « Οι προσωπικοί μου στόχοι είναι ίδιοι με αυτούς της ομάδας. Όσο ψηλότερα μπορούμε να πάμε την ομάδα φέτος τόσο το καλύτερο και γιατί όχι στην επόμενη κατηγορία».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ