27.3 C
Athens
Δευτέρα, 23 Σεπτεμβρίου, 2024

Μορέιρα: “Είμαστε υγιείς και παίζουμε καλύτερα ως ομάδα”

Ο ΠΑΟΚ νίκησε και ο Γιανίκ Μορέιρα έκανε μια ιδιαίτερη αναφορά στο γεγονός πως πλέον όλοι οι παίκτες είναι υγιείς και αυτό βοηθά στο να παίξει η ομάδα καλύτερα και να πάρει θετικά αποτελέσματα όπως έκανε στην Τσεχία, απέναντι στην Οπάβα για την 5η αγωνιστική του Basketball Champions League.

"Ήταν ένα σημαντικό παιχνίδι, αλλά το πιο σημαντικό είναι ότι παίζουμε καλύτερα ως ομάδα. Είμαστε όλοι υγιείς, προσπαθούμε να παίξουμε καλύτερα δουλεύοντας σκληρά. Στο πρώτο πεντάλεπτο δεν παίζαμε με τον τρόπο που θέλαμε, αλλά στη συνέχεια οργανωθήκαμε και κλείσαμε το παιχνίδι όπως έπρεπε".

Για τη σημασία της νίκης στην προσπάθεια για πρόκριση στα νοκ-άουτ:

«Είναι πολύ σημαντική η νίκη, αλλά το πιο σημαντικό είναι ότι γινόμαστε καλύτεροι παιχνίδι με το παιχνίδι. Πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι, να προσπαθούμε σε κάθε προπόνηση, σε κάθε αγώνα. Πρέπει να παλέψουμε είτε παίζουμε με την καλύτερη ομάδα του ομίλου, είτε παίζουμε με την χειρότερη».

Για την παρουσία του κόσμου σήμερα στο γήπεδο:

«Οι φίλαθλοι μας ήταν εξαιρετικοί. Μας βοήθησαν πολύ να ανατρέψουμε το σκορ. Είναι πολύ σημαντικό για εμάς να έχουμε τέτοια υποστήριξη, ειδικά σε έναν εκτός έδρας αγώνα»



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ