21.3 C
Athens
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Μονόδρομος η απόκτηση παίκτη

Εβδομάδα εξελίξεων για τον Ολυμπιακό αυτή που ξεκινά την Καθαρή Δευτέρα.  Μετά την απώλεια του κυπέλλου και κυρίως με μια ακόμα αποκαρδιωτική εμφάνιση, θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι θα αποκτηθεί ξένος παίκτης για την ενίσχυση της ομάδας. Ακόμα και να μη γίνει καν αλλαγή στο ρόστερ (έτσι και αλλιώς δεν είναι υποχρεωμένος ο Ολυμπιακός αν δεν θέλει, να διακόψει το συμβόλαιο ενός παίκτη για τον αντικαταστήσει με κάποιον άλλο) αφού στην Ευρωλίγκα μπορεί να παίζουν όσοι ξένοι θέλει μια ομάδα, είναι πλέον φανερό ότι οι Ερυθρόλευκοι θα κινηθούν για παίκτη μετά από συνάντηση που θα έχει ο κόουτς Γιάννης Σφαιρόπουλος με τους προέδρους τους αδελφούς Αγγελόπουλους.

Ρόμπερτς και Τόμπσον δεν μπορούν υπό τις παρούσες συνθήκες να βοηθήσουν την ομάδα και έτσι αναμένεται να αναζητηθεί ξένος που άμεσα θα μπορέσει να κάνει τη διαφορά σε συνδυασμό με το γεγονός ότι πλέον βρίσκεται στην τελική ευθεία η επιστροφή στην αγωνιστική δράση του Τιλί. Αν όχι με τη Βαλένθια ο Γάλλος αναμένεται να αγωνιστεί κάποια λεπτά κόντρα στον Αρη για να αρχίσει να μπαίνει στο κλίμα της ομάδας όσο πλησιάζει προς την τελική ευθεία η σεζόν.

Τόσο ο Χόλι Τόμπσον, όσο και ο Μπράιαντ Ρόμπερτς δεν είναι τόσο κακοί ξένοι όσο δείχνουν μέσα στο γήπεδο και αυτό είναι βέβαιο. Το πρόβλημα αφορά τόσο τους ίδιους όσο όμως και τον κόουτς Γιάννη Σφαιρόπουλο που δεν έχει καταφέρει να πάρει από αυτούς τα αγωνιστικά δεδομένα που ενδεχομένως περίμενε. Συνεπώς η λογική λέει ότι ξένος θα έρθει ακόμα και να μη φύγει κανείς και παράλληλα θα ενεργοποιηθεί άμεσα και ο Τιλί που είναι πλέον έτοιμος.

Αλλωστε μέχρι την ερχόμενη Τετάρτη (28 Φεβρουαρίου) έχουν δικαίωμα όλες οι ομάδες της Ευρωλίγκας να δηλώσουν την τελευταία τους προσθήκη ή αλλαγή. Παίκτες έχουν προταθεί - έτσι και αλλιώς - εδώ και μέρες και η απόφαση για το είδος και τη θέση του παίκτη που θα αποκτηθεί θα είναι του κόουτς και των προέδρων. Με προτίμηση πάντως περισσότερο σε παίκτη που θα έχει τη δυνατότητα να δημιουργεί και να σκοράρει.

Photo Credit: Eurokinissi 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ