21.5 C
Athens
Δευτέρα, 30 Σεπτεμβρίου, 2024

Μοιραίος ο Αντετοκούνμπο (vids)

Την πέμπτη διαδοχική νίκη τους πανηγύρισαν -μες στο «BMO Harris Bradley Center»- οι Νιου Ορλίνς Πέλικανς, με 123-121 στην παράταση επί των Μιλγουόκι Μπακς.

Ο Έρικ Μπλέντσο ήταν εκείνος που ισοφάρισε σε 114-114 στην κανονική διάρκεια του ματς και το έστειλε στο έξτρα πεντάλεπτο, καθώς τα σουτ που ακολούθησαν των Ε’τουάν Μουρ και Νίκολα Μίροτιτς δεν βρήκαν στόχο. Άστοχος ήταν και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στην τελευταία φάση του αγώνα. Αστόχησε σε τζαμπ σουτ κι έτσι δεν μπόρεσε να στείλει την αναμέτρηση σε δεύτερη παράταση. Τελείωσε με 20π., αλλά με μόλις 6/18 σουτ εντός παιδιάς, έξι ασίστ, τέσσερα ριμπάουντ και δύο κλεψίματα. Άλλος 25π. είχε ο Κρις Μίντλετον, 20π. με εννέα ριμπάουντ, πέντε ασίστ κι ένα κλέψιμο ο Μπλέτσο και 18π. ο Τζαμπάρι Πάρκερ.

Ο Τζρου Χόλιντεϊ είχε την πιο παραγωγική βραδιά του στο φετινό ΝΒΑ, με 36π., μαζί με εννέα ριμπάουντ, έξι ασίστ, ένα κλέψιμο κι άλλο ένα κόψιμο. Ο Άντονι Ντέιβις σκόραρε 27π., έχοντας επίσης 13 ριμπάουντ, δύο κλεψίματα, ισάριθμα κοψίματα και μία ασίστ, 16π. με 12 ασίστ, οκτώ ασίστ και δύο κλεψίματα είχε ο Ραζόν Ρόντο και 14π. με εφτά ριμπάουντ, τέσσερα κοψίματα, μία ασίστ κι ένα κλέψιμο ο Νίκολα Μίροτιτς για την έβδομη φετινή νίκη των «πελεκάνων» σε εννέα αγώνες τους που κρίθηκαν στην παράταση.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ