17.7 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Μιχαήλοβιτς: “Η Παρτιζάν είναι περισσότερο από μια ομάδα για τον Ζοτς”

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς έχει πυροδοτήσει σενάρια με τα όσα πριν λίγες  μέρες είπε για την επιστροφή του στους πάγκους. Δεν άνοιξε τα χαρτιά του, δεν είπε κάτι συγκεκριμένο, αλλά όλοι περιμένουν την επόμενη κίνησή του. Ο πρόεδρος της Παρτιζάν, Όστογια Μιχαήλοβιτς, τον περιμένει πάντα με... ανοιχτές αγκάλες στην ομάδα της... καρδιάς του.

"Ο Ζέλικο είναι από τους μεγαλύτερους επαναστάτες που ξέρω και είναι... ασπρόμαυρος. Μια πιθανή επιστροφή του στην Σερβία θα φέρει και πάλι τη χώρα στο κέντρο του ευρωπαϊκού μπάσκετ", τόνισε ο Μιχαήλοβιτς, μιλώντας στην εφημερίδα Kurir.

Το να αποσπάσει το "ναι" του Ομπράντοβιτς πάντως μια ομάδα δεν είναι και τόσο εύκολο, αφού είναι γνωστό πως ο Ζοτς θέλει ένα σίγουρο μπάντζετ και υψηλό, αλλά κυρίως συνέπεια στο οικονομικό κομμάτι, καθώς δεν θέλει να οφείλονται σε παίκτες χρήματα. Ο Μιχαήλοβιτς έχει τη δική του θεώρηση και γι' αυτό: "Η Παρτιζάν είναι για ανθρώπους σαν κι αυτόν. Είναι κάτι παραπάνω από μια ομάδα, είναι μια σχέση που δεν έχει σχέση μόνο με την υλική αποζημίωση. Μιλάμε για τα πάντα... Ο χρόνος θα δείξει τι θα γίνει".

Η Παρτιζάν βρίσκεται σε αναζήτηση προπονητή, εξετάσει την πιθανότητα του Σάσα Τζόρτζεβιτς, ο οποίος είναι ένα ακόμη παιδί της ομάδας και επιπλέον χωρίς ομάδα, αφού η συνεργασία του με τη Βίρτους Μπολόνια έληξε. Στη λίστα βρίσκεται και ο Ισπανός Πέδρο Μαρτίνεθ. Ο Ομπράντοβιτς είχε πει πως θα πάρει τις αποφάσεις του ως το τέλος του μήνα.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ