27.2 C
Athens
Σάββατο, 12 Οκτωβρίου, 2024

Μιλουτίνοφ: «Να μην είναι το τελευταίο παιχνίδι στην Ευρωλίγκα»

Ένας ακόμη τελικός για τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ. Μια τελευταία ευκαιρία να διεκδικήσει την πρόκριση στα πλέι οφ της Ευρωλίγκας, χωρίς όμως όλα πλέον να περνάνε μόνο από το χέρι του. Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ μίλησε στην media day της ομάδας στο ΣΕΦ, μία μέρα πριν την αναμέτρηση με την Νταρουσάφακα.

«Είναι δύσκολο παιχνίδι για εμάς. Ελπίζω να μην είναι το τελευταίο στην διοργάνωση, αλλά δεν εξαρτώνται από εμάς όλα. Θα πρέπει να βοηθήσουν και τα άλλα αποτελέσματα κι ελπίζω να μας βοηθήσουν».

Σε ερώτηση για το πως νιώθει που από εκεί που ο Ολυμπιακός διεκδικούσε την τέταρτη θέση στην διοργάνωση, κινδυνεύει να μείνει εκτός πλέι οφ απάντησε:  «Νιώθουμε άσχημα. Δεν παίξαμε καλά τους τελευταίους δύο μήνες και δεν δείξαμε τη εικόνα που δείξαμε στην αρχή της χρονιάς. Δεν μπορούμε να πάμε πίσω όμως. Μπορούμε να δούμε μόνο τι έχουμε μπροστά μας και να ελπίζουμε για το καλύτερο».

Ο ίδιος ήταν από τους καλύτερους παίκτες του Ολυμπιακού μέσα στη χρονιά, αλλά όπως παραδέχθηκε δεν λέει και κάτι αυτό στον ίδιο: «Για μένα είναι η ομάδα πάντα που έρχεται πρώτη. Η ομάδα δεν έπαιξε καλά, οπότε είμαι απογοητευμένος, γιατί προφανώς δεν έπαιξα αρκετά καλά για να βοηθήσω όσο έπρεπε. Δεν βλέπω κάτι καλό στο ότι μπορεί να έπαιξα καλά. Αυτό που μετράει είναι να πάει καλά η ομάδα και όχι εγώ».

Όσο για το τι έπαιξε ρόλο σε αυτή τη διαφορετική εικόνα που παρουσίασαν οι «ερυθρόλευκοι»; «Δεν θέλω τώρα να κάνω ανάλυση τι πήγε καλά και τι όχι.. Θέλω να σκεφτώ το αυριανό παιχνίδι και στο τέλος της χρονιάς θα κάνουμε τον απολογισμό μας».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ