19.6 C
Athens
Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου, 2024

Μιλουτίνοφ: «Μας δίνει αυτοπεποίθηση ο Σπανούλης»

Ο Ολυμπιακός τα κατάφερε κόντρα στην Ρεάλ Μαδρίτης, αν και χρειάστηκε την παράταση για να σφραγίσει την μεγάλη νίκη του, με τον Γιώργο Πρίντεζη να είναι καθοριστικός. Μιλώντας μετά το ματς σε εκπροσώπους του τύπου, ο Νίκολα Μιλουτίνοφ εκθείασε τον συμπαίκτη του, περιέγραψε πως αισθάνεται με τον Βασίλη Σπανούλη στο παρκέ ενώ σχολίασε και το παιδί-θαύμα, Λούκα Ντόντσιτς.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για το πως έφτασε το ματς στην παράταση: «Για 35 λεπτά ελέγξαμε πλήρως το παιχνίδι. Νομίζαμε ό,τι θα ήταν εύκολο και παρασυρθήκαμε. Έπρεπε να το τελειώσουμε νωρίτερα, πήγε όμως στην παράταση, όπου δείξαμε τον χαρακτήρα μας και κερδίσαμε. Μας επιβράδυναν με την πίεση που άσκησαν και σκόραραν. Ξεκίνησαν να παίρνουν σουτ και να σκοράρουν. Αυτή  είναι η ποιότητα της Ρεάλ, έχουν σπουδαίους σουτέρ και γνωρίζαμε πως μπορούν να πετύχουν σημαντικά καλάθια σε δύσκολες καταστάσεις».

Για το αν ο Ολυμπιακός έδειξε ότι είναι ο... "βασιλιάς" απέναντι στην "βασίλισσα": «Είναι απλά ένα παιχνίδι και τίποτα παραπάνω, είχαμε χαρακτήρα και πήραμε μια σημαντική νίκη αλλά ακόμα είναι νωρίς. Βασιλιάδες θα είναι αυτοί που θα φτάσουν μέχρι τέλους και θα πάρουν το τρόπαιο. Υπάρχουν πολλά παιχνίδια μέχρι το Βελιγράδι, εμείς οφείλουμε να δουλέψουμε, να προπονηθούμε και να βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά».

Για το αν υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης το επόμενο διάστημα: «Πιστεύω ναι, έχει γυρίσει και ο Μπίλι (σ.σ. Σπανούλης). Όταν είναι στο παρκέ, σημαίνει πολλά για όσους παίζουν και για όσους είναι στο πάγκο. Μας δίνει αυτοπεποίθηση. Μόνο καλύτερα μπορούμε να παίξουμε μαζί του».

Για την εμφάνιση του Πρίντεζη και όσα έχει μάθει από εκείνον: «Έδειξε πόσο μεγάλος παίκτης είναι. Μπορεί να έχασε τις δύο βολές αλλά βγήκε μπροστά και απέδειξε ότι είναι σπουδαίος. Χαίρομαι πολύ που παίζω μαζί του. Έχω μάθει πολλά πράγματα και όχι μόνο για την θέση. Μπορείς να μάθεις τα πάντα από αυτόν. Πώς να κινηθείς, που πρέπει να είσαι για να υποδεχθείς την μπάλα. Βοηθάει πολύ την ομάδα και οι συμβουλές είναι σημαντικές για όλη την ομάδα, όχι μόνο για μένα».

Για τον Ντόντσιτς και το ενδεχόμενο να ταξιδέψουν μαζί στο ΝΒΑ: «Είναι απίστευτος, είναι εξαιρετικά δύσκολο να τον μαρκάρεις. Για μένα δεν μπορώ να πω κάτι, βρίσκομαι στον Ολυμπιακό τώρα. Σίγουρα όμως θα τον δούμε σε μερικά χρόνια στο ΝΒΑ».

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ