21.1 C
Athens
Τρίτη, 24 Σεπτεμβρίου, 2024

Μιλουτίνοφ: “Άμυνα, ριμπάουντ, ρακέτα”

Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ είναι έτοιμος για την επιστροφή. Σχεδόν τρεις εβδομάδες έχουν περάσει από τον τραυματισμό του στον αγώνα πρωταθλήματος με την ΑΕΚ στις 10 Δεκεμβρίου και ο Σέρβος σέντερ θα πατήσει ξανά παρκέ αύριο (5/1) απέναντι στην Αρμάνι Μιλάνο στο ΣΕΦ.

"Μια νευρικότητα τη νιώθω", παραδέχθηκε σήμερα μιλώντας για την αυριανή αναμέτρηση και την επιστροφή του. "Νομίζω πως είναι κάτι που ισχύει για όλους τους παίκτες που αγωνίζονται και πάλι μετά από τραυματισμό."

Για τον ίδιο η βαθμολογία δεν παίζει ρόλο και πιστεύει πως η Αρμάνι Μιλάνο είναι μια καλή και επικίνδυνη ομάδα: "Έχουν καλό ρόστερ, είναι ομάδα γεμάτη σε κάθε θέση και παίζει σε πιο γρήγορο ρυθμό σε σχέση με το πρώτο γύρο. Θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι να παίξουμε καλή άμυνα."

Αυτή η τελευταία είναι και η λέξη κλειδί για τον ίδιο: "Όπως πάντα η άμυνα θα παίξει τον βασικό ρόλο. Και τα ριμπάουντ που είναι ουσιαστικά κομμάτι της άμυνας. Θα πρέπει να προστατεύουμε το καλάθι μας, τη ρακέτα μας και να παίξουμε στη συνέχεια καλά στην επίθεση".

Όσο για το τι περιμένει από τον Β' Γύρο της κανονικής περιόδου της Ευρωλίγκας από τον Ολυμπιακό; "Να πάμε αγώνα αγώνα όπως κάναμε και στον πρώτο, να παίξουμε καλά και να βελτιωνόμαστε σε κάθε παιχνίδι".



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ