23.5 C
Athens
Δευτέρα, 14 Οκτωβρίου, 2024

Μια από τα ίδια για Ντόρσεϊ, Όγκαστ (vids)

Μία ακόμα καλή εμφάνιση προσέθεσε στο ενεργητικό του ο Τάιλερ Ντόρσεϊ στο summer league της Γιούτα. Όχι τόσο καλή όσο στην πρεμιέρα, αλλά σε κάθε περίπτωση ήταν και πάλι θετικός παίζοντας με τους Χοκς εναντίον των Σπερς. Σε 28' συμμετοχής σκόραρε 14 πόντους με 2/5 τρίποντα και μάζεψε 5 ριμπάουντ. Οι Σπερς, πάντως, νίκησε καθαρά με 101-83, καθώς ο Ντέρικ Ουάιτ είχε 21π. και 9ασ.

Ο Ζακ Όγκαστ από τη δική του πλευρά ήταν ξανά μέτριος στον δεύτερο αγώνα του με τους Κινγκς στο summer league του Σακραμέντο. Στον αγώνα με τους Ουόριορς είχε μόλις 2 πόντους και 6 ριμπάουντ σε 10' συμμετοχής και βοήθησε ελάχιστα, άλλωστε οι Κινγκς ήταν συνολικά κακοί χάνοντας με 71-54, παρά τους 20 πόντους του Τζάστιν Τζάκσον. Από τους Ουόριορς ο Τζέικομπ Έβανς σκόραρε 13 πόντους.

Εξαιρετικός, τέλος, ήταν ο Ναζ Μήτρου-Λονγκ στον αγώνα των Τζαζ με τους Γκρίζλις στη Γιούτα. Σε 28' συμμετοχής φλέρταρε με το τριπλ νταμπλ έχοντας 19 πόντους, 6 ριμπάουντ και 8 ασίστ όντας ο κορυφαίος των Τζαζ, που πάντως έχασαν με 95-92. Ουέιν Σέλντεν και Κόμπι Σίμονς σκόραραν από 20 πόντους για την ομάδα του Μέμφις.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ