19.2 C
Athens
Τρίτη, 14 Μαΐου, 2024

Μηνύσεις και… πυροτεχνήματα στην κλήρωση των διαιτητών

Σκηνές απείρου κάλλου εκτυλίχτηκαν στο περιθώριο της κλήρωσης των διαιτητών για τους τελικούς και μικρούς τελικούς της stoiximan.gr Basket League, χωρίς σε αυτές να συμμετέχουν, τουλάχιστον...εμφανώς, οι "αιώνιοι" όπως... συνηθίζουν. Η μακρόχρονη κόντρα της ΚΕΔ με τους διαιτητές της Ευρωλίγκας συνεχίστηκε με κόσμο και κοσμάκη να περνάει από το αστυνομικό τμήμα του ΟΑΚΑ και τελικά άπαντες να αναχωρούν για το σπίτι τους, αφού έσβησαν τα... πυροτεχνήματα.

Ο Σπύρος Γκόντας, ο οποίος είναι στην μεγαλύτερη κόντρα με τα μέλη της ΚΕΔ, μαζί με τον Γιάννη Φούφη και τον δικηγόρο Μαύρο που τους εκπροσωπεί πήγαν στη έδρα της ΚΕΔ έχοντας... περάσει από το διπλανό αστυνομικό τμήμα και ζητώντας να υποβάλλουν μηνύσεις για παράβαση καθήκοντος, επειδή δεν ορίζονται σε αγώνες.

Κι ενώ αυτό το κομμάτι, στο οποίο ήθελαν να εντάξουν και μέλη της διοίκησης της ΕΟΚ δεν... τους βγήκε σε σχέση με αυτόφωρες διαδικασίες, οι τόνοι ανέβηκαν και μόνο λόγω προθέσεων, οι κουβέντες που ανταλλάχθηκαν ήταν βαριές, οι αντιμαχόμενοι κόντεψαν να πιαστούν και στα χέρια και τελικά η... λύση βρέθηκε με εκατέρωθεν μηνύσεις για εξυβρίσεις.

Ο συντονιστής της ΚΕΔ Στέλιος Συμεωνίδης, το μέλος Ανδρέας Παπαδόπουλος με την ιδιότητα του δικηγόρου, ο Σπύρος Γκόντας και ο Γιάννης Φούφης... μεταφέρθηκαν εκ νέου στο τμήμα αυτή την φορά με την απειλή του αυτόφωρου και της διανυκτέρευσης εκεί να είναι υπαρκτή και τελικά κάπου βρέθηκε η λύση και αναχώρησαν όλοι.

Προφανώς και το θέμα δεν έχει τελειώσει, μόνο τα αυτόφωρα αποφεύχθηκαν, προφανώς και θα υπάρξουν κι άλλες ενέργειες εν μέσω τελικών που... παραδοσιακά προσφέρονται για δημιουργία εντυπώσεων.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ