31.1 C
Athens
Κυριακή, 29 Σεπτεμβρίου, 2024

Με 4 ομάδες η Ελλάδα στο επόμενο BCL!

Για την τύχη των πλέι οφ της Basket League μαζεύτηκαν σήμερα να συζητήσουν στον ΕΣΑΚΕ, αλλά από αλλού τελικά βγήκε η είδηση.

Η διοίκηση του συνδέσμου ενημέρωσε εγγράφως τους εκπροσώπους των ομάδων ότι στο επόμενο Basketball Champions League, η χώρα μας θα έχει πιθανότατα... έως σίγουρα τέσσερις ομάδ4ες.

Οι δύο θα μπουν κατευθείαν στους ομίλους, βάσει της βαθμολογικής τους κατάταξης. Αλλη μία θα πάει στους προκριματικούς ομίλους, πάλι βάσει της βαθμολογικής της κατάταξης.

Προβλέπεται όμως και μία από τις wild card που θα δώσουν οι διοργανωτές ανά την Ευρώπη, να πάει στην Ελλάδα. Αυτή δεν θα έχει βαθμολογικές... δεσμεύσεις, δηλαδή θα μπορεί να γίνει επιλογή ομάδας από την διοίκηση του BCL και να γίνει ανάθεση.

Σε ό,τι αφορά τα εγχώρια, συμφωνήθηκε μια νέα συνάντηση στις 6 Μαϊου, με πρόθεση μάλιστα να δώσουν το παρών ιδιοκτήτες των ΚΑΕ, προκειμένου να δεμσευτούν με μια κοινή πρόταση που θα λύνει έστω με αμοιβαίες υποχωρήσεις το πρόβλημα και θα οδηγεί σε διεξαγωγή των πλέι οφ χωρίς... απουσίες.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ