23.2 C
Athens
Τετάρτη, 25 Σεπτεμβρίου, 2024

Με 13άδα στη Βιτόρια ο Ολυμπιακός

Επί ισπανικού εδάφους θα ξεκαθαριστεί η δωδεκάδα του Ολυμπιακού για τον εκτός έδρας αγώνα του με την Μπασκόνια, στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής της Ευρωλίγκας.

Από τη Βιτόρια καλούνται να περάσουν την Παρασκευή (12/01, 21.30) οι «ερυθρόλευκοι», με το Γιάννη Σφαιρόπουλο να μην είναι σε θέση να γνωρίζει ποιους παίκτες του μπορεί να εμπιστευτεί. Η αποστολή θα αναχωρήσει το απόγευμα της Πέμπτης (10/01, 17.30) με πτήση τσάρτερ για την ισπανική πόλη και σε αυτήν συμπεριλήφθηκαν συνολικά δεκατρείς παίκτες, μεταξύ των οποίων και οι προερχόμενοι από τραυματισμό Μπράιαν Ρόμπερτς και Γιάνις Στρέλνιεκς.

Θυμίζουμε πως ο Αμερικανός γκαρντ κατάφερε να ολοκληρώσει το ομαδικό πρόγραμμα την Τετάρτη (10/01) στο ΣΕΦ χωρίς να αισθανθεί κάποια ενόχληση, δείχνοντας πλέον απόλυτα καλά μετά την ελαφριάς μορφής θλάση που τον ταλαιπώρησε τις προηγούμενες ημέρες. Ο Λετονός γκαρντ, από την πλευρά του, γυμνάστηκε σε πιο συντηρητικό ρυθμό, μετά τον τραυματισμό του στο δικέφαλο, και η συμμετοχή του κόντρα στους Βάσκους θα αποφασιστεί την τελευταία στιγμή, ανάλογα με την κατάστασή του.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ