22.8 C
Athens
Κυριακή, 29 Σεπτεμβρίου, 2024

Με… φόρα για MVP ο Χάντερ (vid+pics)

Εξαιρετική σεζόν διανύει με την ΑΕΚ ο Βινς Χάντερ, με το Basketball Champions League να αναρωτιέται πόσο μακριά μπορεί να φθάσει.

Η «Ένωση» έχει ήδη εξασφαλίσει την παρουσία της στους «16», με τον 24χρονο φόργουορντ να εντυπωσιάζει μέχρι στιγμής, έχοντας κατά μέσο όρο 18,7π., 7,8 ριμπάουντ, 1,8 ασίστ, 1,4 κλεψίματα και 1,1 κοψίματα στα δεκατέσσερα παιχνίδια που αγωνίστηκε στην κανονική περίοδο. Έχει αναδειχθεί μέχρι στιγμής τρεις φορές πολυτιμότερος παίκτης της αγωνιστικής, κάτι που δεν έχει κάνει κανένας άλλος παίκτης στο παρελθόν στην ιστορία της διοργάνωσης, και απόλυτα λογικά η διοργανώτρια αρχή τον κατατάσσει στα φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου του MVP τη φετινή σεζόν.

Σε οκτώ παιχνίδια, που αγωνίστηκε πέρυσι με την κιτρινόμαυρη φανέλα στο BCL οι μέσοι όροι του ήταν πολύ χαμηλότεροι: 8,9π., 4,4 ριμπάουντ και 1,5 κλεψίματα, με το double double που έκανε κόντρα στην Ολίμπια Λιουμπλιάνα (20π., οκτώ ριμπάουντ) να είναι η καλύτερη εμφάνισή του. Φέτος έβαλε 28π. στη Λιετκαμπέλις και μάζεψε έντεκα ριμπάουντ απέναντι στη Φουενλαμπράδα, την Ντιζόν και τη Χάποελ Ιερουσαλήμ.

«Είναι ο ξεκάθαρος MVP του Basketball Champions League;», αναρωτιέται η διοργανώτρια αρχή…



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ