24.6 C
Athens
Δευτέρα, 7 Οκτωβρίου, 2024

Με υπογραφή Ντόντσιτς (vids)

Στη σκιά του θανάτου του Κόμπι Μπράιαντ διεξήχθησαν και οι αγώνες της Δευτέρας στο ΝΒΑ, με εξαίρεση αυτού των Λέικερς με τους Κλίπερς, που αναβλήθηκε. Οι παίκτες των ομάδων τιμήσαν τη μνήμη του μεγάλου άσου με τις γνωστές παραβάσεις των 24'', που ήταν το νούμερο στη φανέλα του Κόμπι, ενώ στη Μινεσότα η μπάλα στην πρώτη επίθεση έφτασε και παρέμεινε στη γραμμή των βολών, εκεί όπου ο Κόμπι είχε σκοράρει τους πόντους με τους οποίους είχε ξεπεράσει τον Μάικ Τζόρνταν.

Στην Οκλαχόμα Σίτι ο Λούκα Ντόντσιτς, που είχε γράψει στα παπούτσια του μηνύματα για τον Κόμπι και την οικογένειά του, σκόραρε 29 πόντους, μάζεψε 11 ριμπάουντ και οδήγησε τους Μάβερικς σε νίκη επί των Θάντερ με 107-97. Ο Ντένις Σρέντερ είχε 21 για τους Θάντερ.

Στο Σολτ Λέικ Σίτι οι Ρόκετς, παρά το ότι έπαιζαν χωρίς τους Χάρντεν και Ουέστμπρουκ, νίκησαν με 126-117 τους Τζαζ. Υπεύθυνος γι' αυτό ήταν ο Έρικ Γκόρντον, ο οποίος σκόραρε 50 πόντους και έγινε μόλις ο δεύτερος παίκτης των Ρόκετς μετά τον Χάρντεν, που πιάνει αυτό το ορόσημο από την εποχή του Χακίμ Ολάζουον. Ο Ντόνοβαν Μίτσελ πέτυχε 36 και ο Μπόγιαν Μπογκντάνοβιτς 30 για τους Τζαζ.

Στο Ντιτρόιτ ο ΚέβινΛάβ σκόραρε 20 πόντους, όλους στο πρώτο ημίχρονο, και οδήγησε τους Καβαλίες σε νίκη επί των Πίστονς με 115-100, την πρώτη τους μετά από επτά σερί ήττες. Ο Ρέτζι Τζάκσον σκόραρε 16 πόντους για τους Πίστονς.

Στο Μαϊάμι οι Χιτ νίκησαν τους Μάτζικ με 113-92 και ο Μπαμ Αντεμπάγιο σημείωσε το τρίτο φετινό του τριπλ νταμπλ με 20 πόντους, 10 ριμπάουντ και 10 ασίστ. Ο Ντάνκαν Ρόμπινσον πρόσθεσε άλλους 21 πόντους για τους Χιτ, ενώ από τους Μάτζικ ο Νίκολα Βούτσεβιτς είχε 13 πόντους και 12 ριμπάουντ.

Στο Σικάγο ο Ζακ Λαβίν έβαλε τις δύο βολές, ο ΝτεΜάρ ΝτεΡόζαν δεν έβαλε τις δικές του και οι Μπουλς νίκησαν με 110-109 τους Σπερς. Ο Λαβίν ευστόχησε σε δύο βολές 2'' πριν από τη λήξη μετά το φάουλ που του έκανε ο Πελτλ και μετά το τάιμ άουτ ο ΝτεΡόζαν κέρδισε φάουλ από τον Νταν και στήθηκε κι αυτός στη γραμμή των βολών για να ισοφαρίσει. Έβαλε όμως μόνο την πρώτη βολή, έχασε τη δεύτερη και οι Σπερς ηττήθηκαν. Ο Λαβίν τελείωσε τον αγώνα με 23 πόντους, ενώ ο ΝτεΡόζαν είχε 36 πόντους και 10 ριμπάουντ.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ