21.3 C
Athens
Κυριακή, 13 Οκτωβρίου, 2024

Με τον κόσμο της για νέα νίκη η Ελλάδα

Το δεύτερο αγώνα της στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2019 δίνει κόντρα στο Ισραήλ η Εθνική Ελλάδας Ανδρών, στα Δύο Αοράκια (27/11, 17.00, ΕΡΤ2).

Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα θα παραταχθεί μπροστά στον κόσμο του, που αναμένεται να γεμίσει το κλειστό του Ηρακλείου, με στόχο να ζευγαρώσει τις νίκες του στη διοργάνωση μετά το «διπλό» στο Λέστερ επί της Μεγάλης Βρετανίας. Η «γαλανόλευκη» ολοκλήρωσε με προβλήματα την απουσία της, καθώς ο Αντώνης Κόνιαρης τραυματίστηκε στον ώμο και τέθηκε εκτός αποστολής. Δεν θα αγωνιστούν τόσο ο Γιάννης Μπουρούσης που αναχώρησε ήδη για την Κίνα όσο και οι Δημήτρης Κατσίβελης και Ντίνος Μήτογλου, τους οποίους ο ομοσπονδιακός τεχνικός Θανάσης Σκουρτόπουλος άφησε εκτός δωδεκάδας.

Νέα πρόσωπα, εν συγκρίσει με την αναμέτρηση που προηγήθηκε επί βρετανικού εδάφους, θα είναι οι Νικ Καλάθης, Ίαν Βουγιούκας και Θανάσης Αντετοκούνμπο, οι οποίοι συγκροτούν τη σύνθεση που θα αγωνιστεί κόντρα στους Ισραηλινούς μαζί με τους Παναγιώτη Βασιλόπουλο, Γιαννούλη Λαρεντζάκη, Δημήτρη Μαυροειδή, Γιάννη Αθηναίου, Ντούσαν Σάκοτα, Χάρη Γιαννόπουλο, Βαγγέλη Μαργαρίτη, Νίκο Γκίκα και Χρήστο Σαλούστρο. Ο τελευταίος, μάλιστα, δεν αγωνίστηκε στο Λέστερ, συνεπώς θα κάνει το ντεμπούτο του με την Εθνική Ανδρών.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ