21.3 C
Athens
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Με τη στήριξη των κοριτσιών του ο Παναθηναϊκός (pics)

Ο Παναθηναϊκός αγωνίζεται κόντρα στον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ, έχοντας και τη στήριξη της ομάδας Γυναικών στην προσπάθεια για ακόμη μία νίκη επί του «αιωνίου» αντιπάλου.

Στην έναρξη του δεύτερου γύρου της Stoiximan.gr Basket League, το ντέρμπι «αιωνίων» βρίσκεται σε εξέλιξη, σε ένα παιχνίδι γοήτρου. Το ματς του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό, όμως, γίνεται ακόμη πιο ιδιαίτερο, λόγω μερικών... ειδικών προσκεκλημένων για τους «πράσινους».

Κι αυτό, γιατί στο Κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων βρίσκονται οι παίκτριες του τμήματος Γυναικών του «τριφυλλιού», καθισμένες δίπλα ακριβώς από τον πάγκο του συγκροτήματος του Τσάβι Πασκουάλ. Τα κορίτσια του Παναθηναϊκού, έδωσαν δυναμικά το «παρών» και χειροκροτήθηκαν από την εξέδρα, έχοντας περάσει μία δύσκολη εβδομάδα μετά την ήττα με 102-29 από τους «ερυθρολεύκους» στη Γλυφάδα, σε ένα ντέρμπι που οδήγησε στο «ξέσπασμα» ενός «πολέμου» μεταξύ των δύο Ερασιτεχνών, με την Χριστίνα Τσιλιγκίρη και τον επίσημο Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό να ανταλλάσσουν «βαριές» κουβέντες.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ