27.1 C
Athens
Δευτέρα, 23 Σεπτεμβρίου, 2024

Με Ραμπίδη στον πάγκο!

Μια και θα έρθει στην Ελλάδα ο Κερτ Ράμπις για να παρακολουθήσει τους αγώνες του φάιναλ φορ του Basketball Champions League, θα κάνει και λίγη... δουλειά. Όπως ανακοίνωσε η ΚΑΕ ΑΕΚ, ο βετεράνος σταρ και προπονητής του ΝΒΑ, αλλά και παίκτης της, θα καθήσει στον πάγκο μαζί με τον Νίκο Τσοσκούνογλου και θα κοουτσάρει την ομάδα παλαιμάχων της Ένωσης σε φιλικό με αντίπαλο την αντίστοιχη ομάδα του Ολυμπιακού, σε φιλικό που θα γίνει για καλό σκοπό την Κυριακή 6 Μαΐου στην Αργυρούπολη. Με την ΑΕΚ θα αγωνιστούν ορισμένες από τις πιο γνωστές παλιές δόξες της, όπως ο Νίκος Χατζής, ο Μιχάλης Κακιούζης, ο Δήμος Ντικούδης και ο τομεάρχης άμυνας της ΝΔ, Βασίλης Κικίλιας, που θα αφήσει για λίγο τις πολιτικές μάχες και θα θυμηθεί τα παλιά.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

"H ομάδα Βετεράνων της ΑΕΚ ενισχύεται... Η παρουσία του μεγάλου Κυριάκου Ραμπίδη (Κερτ Ράμπις) στην Αθήνα αλλάζει τα δεδομένα και δίνει περισσότερη αίγλη σε ένα φιλικό, που έτσι ή αλλιώς έχει τη σημειολογία του, αφού γίνεται για φιλανθρωπικό σκοπό. «Αντίπαλος» θα είναι ο Ολυμπιακός.

Ο πρώην σταρ της Κυπελλούχου ΑΕΚ 1981 και νυν προπονητής των Νικς ατο ΝΒΑ αναμένεται να καθοδηγήσει την νεοσύστατη ΑΕΚ βετεράνων, ως τεχνικός, μαζί με τον Νίκο Τσοσκούνογλου. Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί «εν μέσω» Φάιναλ Φορ, στο Κλειστό Α.Π.Χ. Αργοναύτες, στην Αργυρούπολη, την Κυριακή 6 Μαϊου (ώρα 13:00).

Οι αθλητές της ΑΕΚ είναι: Κακιούζης, Χατζής, Ντικούδης, Γαλακτερός, Κικίλιας, Λανές, Αγιασωτέλης, Αριδάς, Παντελιάδης, Παπάζογλου, Πανταζής, Μαργαρίτης, Οικονομάκης.  Παρόντες θα είναι ο Μηνάς Γκέκος, και βεβαίως ο Νίκος Μπαμπανικολός.

Προπονητές: Ραμπίδης-Τσοσκούνογλου

Εκ των διαιτητών του αγώνα θα είναι ο αντιπρόεδρος της ΑΕΚ B.C., Σταύρος Δουβής, και οι πρώην διαιτητές Νίκος Ζαβλανός, Ανδρέας Τσαγκαμίλης, Θόδωρος Βιδάλης, Βασίλης Αφεντουλίδης".



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ