21.9 C
Athens
Τετάρτη, 25 Σεπτεμβρίου, 2024

Με πρόεδρο Μάτο ο Λοκρός (pic)

Στη θέση του προέδρου του Λοκρού Αταλάντης θα συνεχίσει να είναι ο Γιώργος Μάτος, μετά τις τελευταίες αρχαιρεσίς που έγιναν στη Γενική Συνέλευση του συλλόγου, με τον έμπειρο παράγοντα να έχει αντικαταστήσει πέρυσι τον Ανδρέα Χριστοδουλίδη, ενώ ο σχεδιασμός για την επόμενη σεζόν αναμένεται άμεσα να ξεκινήσει να υλοποιείται.

Αναλυτικά, η σχετική ανακοίνωση:

«Με μεγάλη συμμετοχή και επιτυχία ολοκληρώθηκε η εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη νέας διοίκησης Δ.Σ. του σωματείου ΑΣ ΛΟΚΡΟΣ

Με την ολοκλήρωση της εκλογής και της συγκρότησης σε Σώμα, η σύνθεση του νέου Διοικητικού Συλλόγου είναι η ακόλουθη:

Πρόεδρος: Γ. Μάτος

Αντιπρόεδρος : Ι. Χριστοφόρου

Γεν. Γραμματέας : Α. Δανέλης

Ταμίας : Θ. Παύλου

Γεν. Αρχηγός : Σ. Σακελλαρόπουλος

Ειδ. Γραμματέας : Α. Σουλτανόπουλος

Υπεύθυνος Marketing : Κ. Κολοβός

Έφορος : Δ. Δράκος

Μέλος : Β. Δανέλης

Μέλος : Σ. Γουργουλή

Αναπλ Μέλος : Πουρναρόπουλος Τάκης

Αναπλ Μέλος : Τζανετή Αργυρώ

Το νέο διοικητικό συμβούλιο του ΑΣ Λοκρός αισθάνεται την υποχρέωση να εκφράσει δημόσια την εκτίμηση και την αναγνώριση του έργου της απερχόμενης διοίκησης για την συμβολή τους στην άνοδο της ανδρικής ομάδας μπάσκετ στην Γ εθνική κατηγορίας και την εδραίωση και παραμονή της σε αυτή . Ευχαριστούμε ακόμη το απερχόμενο Δ.Σ. που εργάστηκε με οργάνωση και μεθοδικότητα κατά τη διάρκεια της θητείας του σε όλες τις δραστηριότητες του συλλόγου και συνέβαλαν τα μέγιστα στην άριστη οργάνωση όλων των αθλητικών τμημάτων του συλλόγου Τέλος, ένα μεγάλο “ευχαριστώ” προς τους παίκτες μας, τον προπονητή, αλλά και όλο το τεχνικό επιτελείο, οι οποίοι παρά τις αντιξοότητες και τις δυσκολίες, κατάφερα να διατηρήσουν την ΟΜΑΔΑ μας σε ρόλο πρωταγωνιστή. Συνεχίζουμε ΔΥΝΑΤΟΙ και ΕΝΩΜΕΝΟΙ!

Κλείνοντας να τονίσουμε πως θέλουμε τον φίλαθλο κόσμο του ΑΣ Λοκρός, τους χορηγούς και την δημοτική αρχή κοντά στην ομάδα όπως και την περυσινή χρονιά.

Το Δ.Σ του συλλόγου».

Photo Credits: Eviabasket.gr



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ