16.8 C
Athens
Δευτέρα, 21 Οκτωβρίου, 2024

Με Μπάτλερ οι Τίμπεργουλφς (pics)

Ο Τζίμι Μπάτλερ υπολογίζεται από τον Τομ Θίμποντο για την πρεμιέρα των Μινεσότα Τίμπεργουλφς στο φετινό ΝΒΑ, κόντρα στους Σαν Αντόνιο Σπερς.

Ο 29χρονος γκαρντ/φόργουορντ ζήτησε ανταλλαγή, ύστερα από μόλις ένα χρόνο παρουσίας στους «λύκους», κάτι όμως που δεν συνέβη, αφού οι απαιτήσεις της ομάδας κρίθηκαν υπερβολικές από όσους τους πλησίασαν για να διαπραγματευτούν. Με την έναρξη του νέου πρωταθλήματος του ΝΒΑ να βρίσκεται προ των πυλών, ο προπονητής των Μινεσότα Τίμπεργουλφς ρωτήθηκε για το εάν τον υπολογίζει εν όψει της αναμέτρησης με τα «σπιρούνια» στο «AT&T Center» (18/10, 03.30) κι εκείνος απάντησε καταφατικά. «Θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε για να διορθώσουμε την κατάσταση», πρόσθεσε ο Τομ Θίμποντο.

Ο ίδιος ο παίκτης, που προπονήθηκε με την ομάδα την Κυριακή (14/10), αρκέστηκε να δηλώσει από την πλευρά του: «Θέλω να βγω στο παρκέ και να παίξω όσο καλύτερα μπορώ. Να είστε όλοι σίγουροι ότι είμαι υγιής, μπορώ να παίξω επειδή αγαπάω αυτό που κάνω και θα το κάνω για αυτούς που θα φορούν την ίδια φανέλα για εμένα». Ο πρώτος εντός έδρας αγώνας των «λύκων», στο «Target Center», είναι απέναντι στους Κλίβελαντ Καβαλίερς (20/10, 03.00). Ρωτήθηκε και για αυτόν ο Αμερικανός, αναφορικά με την αντίδραση που περιμένει να έχουν οι φίλαθλοι από την πρόσφατη συμπεριφορά του, κι απάντησε: «Ας με γιουχάρουν. Αυτό θα με κάνει να χαμογελάσω ακόμα περισσότερο».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ