13.7 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Με Μιλόσεβιτς και ΝΒΑερ η λίστα της Βοσνίας

Ο ομοσπονδιακός προπονητής της Βοσνίας, Βέντραν Μπόσνιτς, έδωσε στη δημοσιότητα τη διευρυμένη λίστα με τους παίκτες, από τους οποίους θα επιλέξει την ομάδα που θα παίξει στους αγώνες του "παραθύρου" του Νοεμβρίου για τα προκριματικά του Ευρωμπάσκετ του 2022. Οι αγώνες αυτοί θα γίνουν στη "φούσκα" του Σεράγεβο στο τέλος του μήνα και θα πάρει μέρος σε αυτούς και η Εθνική μας ομάδα, που βρίσκεται στον ίδιο όμιλο με τους Βόσνιους.

Στη λίστα περιλαμβάνονται οι δύο Βόσνιοι παίκτες που αγωνίζονται αυτή τη στιγμή στο ΝΒΑ. Ο Γιουσούφ Νούρκιτς των Μπλέιζερς και ο Τζάναν Μούσα των Νετς. Μάλιστα, ακριβώς επειδή αυτό το διάστημα δεν υπάρχει αγωνιστική δράση στο ΝΒΑ, οι δύο αυτοί παίκτες είναι πιθανό να παίξουν σε αυτά τα παιχνίδια, χωρίς ωστόσο να είναι γνωστό για την ώρα αν έχουν αυτή τη διάθεση.

Στη λίστα του Μπόσνιτς περιλαμβάνονται επίσης, μεταξύ άλλων, ο Μίλαν Μιλόσεβιτς του Άρη, ο πρώην της ΑΕΚ Έντιν Άτιτς (τώρα παίζει στην Ιγκοκέα) και ο νατουραλιζέ Αμερικανός Τζον Ρόμπερσον της Εστουντιάντες.

Η Βοσνία δεν θα αντιμετωπίσει την Εθνική μας σε αυτό το "παράθυρο", αλλά θα παίξει με Λετονία και Βουλγαρία.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ