18.1 C
Athens
Τετάρτη, 2 Οκτωβρίου, 2024

Με Μιλουτίνοφ, αλλά…

Η πρόοδος που παρουσιάστηκε σχετικά με τα προβλήματα που αντιμετωπίζει τις τελευταίες μέρες ο Ολυμπιακός ήταν μικρή τη Μεγ. Τετάρτη και καθώς τα χρονικά περιθώρια έχουν στενέψει πολύ, μοιάζει σχεδόν απίθανο η ομάδα να παραταχθεί πλήρης στον αγώνα της Μεγ. Παρασκευής με τη Ζαλγκίρις. Αυτό που περιμένει να μάθει ο Γιάννης Σφαιρόπουλος είναι ποιοι από τους πέντε απόντες θα καταφέρουν τελικά να αγωνιστούν.

Τα νέα τη Μεγ. Τετάρτη ήταν ευχάριστα μόνο για τον Νίκολα Μιλουτίνοφ υπό την έννοια ότι μπήκε στο γήπεδο να προπονηθεί. Όμως κι αυτός δεν έβγαλε όλο το πρόγραμμα της προπόνησης, καθώς εξακολουθεί να αισθάνεται ενοχλήσεις στη μέση του, έτσι δεν είναι ακόμα βέβαιο αν θα προλάβει να είναι έτοιμος τη Μεγ. Παρασκευή. Κατά τα λοιπά, οι Γιώργος Πρίντεζης και Κώστας Παπανικολάου ήταν και πάλι απόντες, όπως συμβαίνει εδώ και αρκετές μέρες, ενώ ούτε ο Τζαμέλ Μακ Λιν προπονήθηκε, καθώς αναρρώνει μετά την αδιαθεσία που ένιωσε λόγω του στομαχιού του. 

Όσο για τον Κιμ Τιλί, δεν πήγε στο ΣΕΦ, διότι πήρε ειδική άδεια για να είναι παρών στη γέννηση του δεύτερου παιδιού του. Έτσι δεν ξέρει κανείς σε ποια κατάσταση είναι το γόνατό του, που τον πόνεσε μετά τον αγώνα με την ΑΕΚ, κάτι το οποίο θα φανεί πια στην προπόνηση της Μεγ. Πέμπτης.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ