21.3 C
Athens
Πέμπτη, 3 Οκτωβρίου, 2024

Με μια απουσία στην Τουρκία

Η ΑΕΚ θα αναχωρήσει το απόγευμα του Σαββάτου για την Κωνσταντινούπολη, όπου θα δώσει τα δύο πιο σημαντικά φιλικά της προετοιμασίας της ως τώρα. Την Κυριακή θα παίξει με την Μπάνβιτ και την Τρίτη με την Μπεσίκτας, σε δύο αγώνες, όπου θα παραταχθεί για πρώτη φορά σχεδόν πλήρης. Κι αυτό το γεγονός είναι που τα κάνει σημαντικά.

Μέχρι σήμερα ο Λούκα Μπάνκι δεν είχε τη δυνατότητα να δει την ομάδα του έτσι όπως θα παραταχθεί στην έναρξη των επίσημων αγώνων, διότι οι απουσίες ήταν πολλές και σοβαρές. Στο μεταξύ όμως, έχουν επιστρέψει σχεδόν όλοι όσοι απουσίαζαν το προηγούμενο διάστημα. Οι Σαντ-Ρος και Ράταν-Μέις ξεπέρασαν τους τραυματισμούς τους, ο Λαρεντζάκης επέστρεψε από την Εθνική ομάδα και όλοι τέθηκαν στη διάθεση του Μπάνκι τις τελευταίες μέρες κάνοντας προπονήσεις με την υπόλοιπη ομάδα.

Ως εκ τούτου ο μόνος που θα λείψει και πάλι θα είναι ο Βασίλης Καββαδάς, ο οποίος θα μείνει στην Αθήνα για να συνεχίσει τις θεραπείες του προκειμένου να ξεπεράσει κι αυτός σύντομα τον τραυματισμό του στο γόνατο.

Το πρόγραμμα των φιλικών αναμετρήσεων στην Κωνσταντινούπολη:

23/09 (17:00): Μπάνβιτ – ΑΕΚ (Γήπεδο Sinan Erdem Spor Salonu)

25/09 (16:30): Μπεσίκτας – ΑΕΚ (Γήπεδο BJK Akatlar Arena)



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ