22.8 C
Athens
Παρασκευή, 4 Οκτωβρίου, 2024

Με Καββαδά στο Περιστέρι

Μπορεί να μην καταφέρνει να παραταχθεί πλήρης στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος η ΑΕΚ κόντρα στο Περιστέρι, όμως τουλάχιστον θα πάει στα δυτικά αθηναϊκά προάστια με ένα πρόβλημα λιγότερο. Ο Βασίλης Καββαδάς προπονήθηκε κανονικά την Παρασκευή και τέθηκε στη διάθεση του Λούκα Μπάνκι για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Βέβαια, ο διεθνής σέντερ απουσιάζει εδώ κι ένα μήνα από την ομάδα, αφού είχε τραυματιστεί στο πρώτο φιλικό της ΑΕΚ στο Ζλάτιμπορ στις αρχές Σεπτέμβρη. Άρα είναι άγνωστο αν ο Μπάνκι θα του δώσει χρόνο συμμετοχής και πόσο στο παιχνίδι με το Περιστέρι. Το σίγουρο πάντως είναι ότι λύνονται τα χέρια του Ιταλού σε ό,τι αφορά τις θέσεις κάτω από τα καλάθια, δεδομένου ότι ακολουθεί ο αγώνας με τη Χάπελ Ιερουσαλήμ για το BCL κι εκεί υπάρχει ο Αμαρέ Στουνταμάιρ. Οπότε ο Καββαδάς θα χρειαστεί.

Η ΑΕΚ θα αγωνιστεί στο Περιστέρι με δύο απόντες. Ο Χάουαρντ Σαντ-Ρος δεν έχει ξεπεράσει ακόμα τη θλάση που τον ταλαιπωρεί και απέχει των προπονήσεων, ενώ ο Βασίλης Ξανθόπουλος θα βγάλει τα ράμματα από την τραυματισμένη μύτη του τη Δευτέρα και μέχρι τότε, φυσικά, δεν μπορεί να κάνει τίποτα.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ