24.6 C
Athens
Τετάρτη, 9 Οκτωβρίου, 2024

Με Κάρι για να… ξεδοντιάσουν τις «Αρκούδες»

Η αντίστροφη μέτρηση φτάνει στο τέλος της για τον Στεφ Κάρι, ο οποίος δεν αποκλείεται να πατήσει παρκέ στο τέλος της εβδομάδας και συγκεκριμένα στον αγώνα των Ουόριορς με τους Γκρίζλις.

Οι Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς βρίσκονται σε μία διαρκώς ανοδική πορεία στη Δυτική Περιφέρεια και εκμεταλλευόμενοι τις τρεις σερί ήττες των Χιούστον Ρόκετς, έχουν σχεδόν μεταξύ τους ισοβαθμία στην πρώτη θέση, με αμφότερες τις ομάδες να μετρούν επτά ήττες, αλλά τους «Πολεμιστές» να έχουν και δύο νίκες παραπάνω (27-7) λόγω ισάριθμων περισσότερων αγώνων. Όλα αυτά, επιτεύχθηκαν χωρίς τη συμβολή του Στεφ Κάρι, ο οποίος λόγω του προβλήματος στον αστράγαλό του, δεν μπορούσε να βοηθήσει, με τους παίκτες του Στιβ Κερ να αντιδρούν ιδανικά σε αυτή την απουσία, με 9 νίκες σε 10 αγώνες.

Η επιστροφή του Αμερικανού γκαρντ, όμως, είναι πολύ κοντά στο να γίνει πραγματικότητα. Ο ίδιος ο προπονητής του, δήλωσε πως στο τέλος της εβδομάδας λογικά θα είναι διαθέσιμος, κάτι που δεν πρόκειται βέβαια να συμβεί σε μερικές ώρες (28/12, 5:30) με τους Γιούτα Τζαζ. Το πιθανότερο σενάριο τον φέρνει να χάνει και το ματς με τους Σάρλοτ Χόρνετς (30/12, 5:30), αλλά να πατάει παρκέ κόντρα στους Μέμφις Γκρίζλις την παραμονή Πρωτοχρονιάς (31/12, 3:30). Πριν μπει το 2018, λοιπόν, τα νέα είναι εξαιρετικά στο Όκλαντ και οι Ουόριορς βλέπουν τον Κάρι να προστίθεται την πιο κατάλληλη στιγμή, έχοντας βάλει «πλώρη» για το πλεονέκτημα έδρας, τόσο στη Δύση όσο και ολόκληρη τη λίγκα, εν όψει playoffs.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ