22.2 C
Athens
Δευτέρα, 30 Σεπτεμβρίου, 2024

Με Θίοντορ για την πρόκριση

Ο Τζόρνταν Θίοντορ ακολούθησε χωρίς προβλήματα το πρόγραμμα της προπόνησης την Τρίτη και ο Λούκα Μπάνκι μπορεί να τον υπολογίζει κανονικά και... με το νόμο στον αγώνα της Τετάρτης με την Μπάμπεργκ. Τον αγώνα της χρονιάς για την ΑΕΚ, που αν νικήσει με διαφορά μεγαλύτερη των τεσσάρων πόντων, θα προκριθεί για δεύτερη συνεχόμενη φορά στο φάιναλ φορ του Basketball Champions League και θα έχει τη δυνατότητα να υπερασπιστεί τα σκήπτρα της.

Ο Αμερικανός γκαρντ είχε υποστεί στον αγώνα του περασμένου Σαββάτου με τον Άρη μια διάταση στους προσαγωγούς, η οποία από την πρώτη στιγμή είχε φανεί πως δεν θα μπορούσε να του στερήσει τη συμμετοχή σε αυτό το πολύ κρίσιμο παιχνίδι. Απλώς πήγε πιο χαλαρά τις προηγούμενες μέρες για να μη ρισκάρει υποτροπή.

Αντίθετα, ο Βασίλης Ξανθόπουλος δεν θα παίξει, αλλά θα συμπεριληφθεί στη 12άδα για να τονωθεί η ψυχολογία τόσο η δική του όσο κυρίως της ομάδας.

Την προπόνηση της Τρίτης παρακολούθησε και ο τραυματίας Γιόνας Ματσιούλις, ο οποίος θα είναι κι αυτός στο ΟΑΚΑ για να ντοπάρει ψυχολογικά στα αποδυτήρια τους συμπαίκτες του.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ