22.8 C
Athens
Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου, 2024

Με Ζάρα οι προπονήσεις του ΠΑΟΚ

Πλήρης όπως όλα δείχνουν θα παραταχθεί ο ΠΑΟΚ στο παιχνίδι του Σαββάτου (5/5, 17:00) με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ για την 24η αγωνιστική της Stoiximan.gr Basket League αφού ο Θοδωρής Ζάρα επέστρεψε στις προπονήσεις.

 

Ο γκαρντ-φόργουορντ του Δικέφαλου είχε μείνει εκτός προγράμματος την Τρίτη εξαιτίας ενός μυϊκού σπασμού στη μέση τον οποίο όμως ξεπέρασε γρήγορα με αποτέλεσμα να τεθεί στη διάθεση του Ηλία Παπαθεοδώρου. Παρόντες στις δύο σημερινές προπονήσεις και όλοι οι υπόλοιποι, συμπεριλαμβανομένου και του Νταρνέλ Τζάκσον που ξεπέρασε το διάστρεμμα που υπέστη στο φιλικό του Σαββάτου με την Κύμη, χωρίς να χρειαστεί να χάσει προπόνηση.

 

Στο μεταξύ για πρώτη φορά στην τρέχουσα σεζόν η ΚΑΕ ΠΑΟΚ μπήκε στο ποινολόγιο του αθλητικού δικαστή που της επέβαλλε συνολικό πρόστιμο 4.000€ για όσα έγραψε ο Τάσος Πηλοίδης στο φύλλο αγώνα του παιχνιδιού με το Λαύριο –υβριστικά συνθήματα, αποβολή ενός φιλάθλου και φραστική επίθεση του μέλους του δ.σ. Χρήστο Καραμπέρη. Στον άνθρωπο του Δικεφάλου μάλιστα επιβλήθηκε και ποινή απαγόρευσης εισόδου στα γήπεδα για δύο μήνες.

 

Photo Credits: Eurokinissi



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ