19.6 C
Athens
Τετάρτη, 9 Οκτωβρίου, 2024

Με ειδικά στο ΟΑΚΑ

Λίγα ματς μεν, αμέτρητες επιλογές δε, αφού το Stoiximan.Gr φροντίζει για άλλη μια φορά να έχει πλούσιο ταμπλό ειδικά στο ντέρμπι του ΟΑΚΑ το οποίο με προσεκτικό διάβασμα μπορεί να δώσει ευκαιρίες.

Stoiximan.gr Basket League: Όλα για το Μπάσκετ στο Stoiximan.gr!

Κατ' αρχάς, από τα λίγα λοιπά ευρωπαϊκά ματς, θα εμπιστευτούμε το διπλό του Μιλάνου μέσα στο Βαρέζε σε απόδοση 1,36 αφού είναι σε καλή φόρμα.

Stoiximan.gr: H Ευρωλίγκα παίζει ΕΔΩ με εκατοντάδες ειδικά στοιχήματα & πολλές εκπλήξεις!

Περνάμε τώρα στο ΟΑΚΑ, όπου το 1,34 στον άσο του Παναθηναϊκού είναι ανάξιο αναφοράς. Σε καλύτερο φεγγάρι είναι, ο Ολυμπιακός ψάχνεται, αλλά τέτοιο ματς δεν παίζεται σε τέτοιες τιμές.

Stoiximan.gr Basket League: Ελκυστικές αποδόσεις, εκπλήξεις & πολύ Μπάσκετ στο Stoiximan.gr!

Πάμε λοιπόν στα ειδικά. Over 5,5 πόντοι ο Μάντζαρης για ξεκίνημα στο 1,87 σε ένα γήπεδο που παραδοσιακά του πάνε τα σουτ και βάζει πόντους.

Πάμε σε under 1,5  τεχνική ποινή στον αγώνα. Στο ματς δεν διακυβεύονται πολλά, ώστε και οι πρωταγωνιστές να γκρινιάζουν, αλλά και οι διαιτητές να ρισκάρουν να μπουν σε συζήτηση για τέτοιες ποινές. 

Ακρως δελεαστικό το 1,87 στο over 0,5 κόψιμο του Γκιστ. Μια τάπα την κάνει συχνά, γιατί όχι και σήμερα;

Ανώτερη του αναμενόμενου η τιμή 1,91 για over 1 τρίποντο του Στρέλνιεκς. Προσοχή, 1 και όχι 1,5. Το οποίο σημαίνει ότι στο ένα, παίρνεις πίσω το ποντάρισμα. Ευκαιρία, το παίρνουμε.

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ