24 C
Athens
Κυριακή, 6 Οκτωβρίου, 2024

Με δύο «γίγαντες» η προεπιλογή της Σενεγάλης

Η Σενεγάλη δεν διαθέτει πολλές ελπίδες για διάκριση στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Κίνας (31/8-15/9) και στην προεπιλογή της έχει 25 παίκτες εκ των οποίων ξεχωρίζουν δύο.

Ο λόγος για τον Τάκο Φολ των Μπόστον Σέλτικς ο οποίος βλέπει τον κόσμο από τα 2,31μ. αλλά και τον Γιουσουφά Φολ ο οποίος είναι 2,23μ.

Μεταξύ των παικτών βρίσκεται και ο γνώριμος στο ελληνικό κοινό Μο Φαγιέ, αλλά και ο Μορίς Εντούρ ο οποίος στο παρελθόν έπαιξε στη Ρεάλ Μαδρίτης ενώ φέτος το καλοκαίρι μετακόμισε στη Βαλένθια από την Ούνικς Καζάν.

Αναλυτικά οι 25 Σενεγαλέζοι της προεπιλογής:

Αντάμα Λουίς Άνταμς, Μπαμπακάρ Ντιαλο, Γκοργκούι Τζενγκ, Μουασέ Ντιάμε, Μαμαντού Λαμίν Ντιόπ, Πάπε Μουστάφα Ντιόπ, Τάκο Φολ, Γιουσούφα Φολ, Μπιράμ Φαγιέ, Ιμπραχίμα Φολ Φαγέ, Μουχάμαντ Φαγέ, Μπιραχίμ Γκαϊέ, Παπά Αμπντού Καρίμ Κεμπέ, Κλέβιν Χάνα, Τσέικ Μπόντ, Αντουάν Μεντί, Αλκάλι Μαμαντού Εντούρ, Μορίς Εντούρ, Τιέρνο Νιάνγκ, Χαμαντί Εντζάι, Γουσούφα Εντογιέ, Ομάρ Σιλά, Τζιμπρίλ Τιάμ, Μπαμπακάρ Τουρέ.

Οι Αφρικανοί στάθηκαν άτυχοι στην κλήρωση της φάσης των ομίλων καθώς βρέθηκαν στο γκρουπ της «φωτιάς» με Αυστραλία, Λιθουανία και Καναδά.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ