27.2 C
Athens
Κυριακή, 6 Οκτωβρίου, 2024

Με Γκούντουριτς η Φενέρ

Μπορεί ο Μάρκο Γκούντουριτς να αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού, αλλά αναμένεται να αγωνιστεί κανονικά στο ματς με τον Παναθηναϊκό, με τον «άσο» της Φενέρ να τίθεται κανονικά στη διάθεση του Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Το ματς του Παναθηναϊκό με την Φενέρμπαχτσε αρχίζει σε λίγη ώρα (21:30), με τα νέα για την τουρκική ομάδα και τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς να είναι θετικά. Συγκεκριμένα, ο Μάρκο Γκούντουριτς έθεσε εαυτόν στη διάθεση του Σέρβου τεχνικού, παρά το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετωπίζει, και θα αγωνιστεί κανονικά στον κρίσιμο για αμφότερες πλευρές αγώνα της 11ης ημέρας της Ευρωλίγκα.

Από την πλευρά του Τσάβι Πασκουάλ σπουδαία νέα... δεν υπάρχουν, αφού λόγω του τραυματισμού του Ιωάννη Παπαπέτρου δεν χρειάστηκε, επί της ουσίας, να διαλέξει και μόνο οι Βαγγέλης Σακελλαρίου, Γιώργος Καλαϊτζάκης μένουν εκτός αποστολής. Πέραν του πρώτου, δηλαδή, ο Καταλανός έχει όλα του τα «όπλα» μαζί, ενώ ο Ομπράντοβιτς δεν υπολογίζει στους Μελίχ Μαχμούτογλου και Αχμέτ Ντουβερίογλου.

Η αποστολή του Παναθηναϊκού (Τσάβι Πασκουάλ): ΝτεΣόν Τόμας, Κιθ Λάνγκφορντ, Γιώργος Παπαγιάννης, Στεφάν Λάσμε, Νίκος Παππάς, Τζέιμς Γκιστ, Ίαν Βουγιούκας, Λούκας Λεκαβίτσιους, Ματ Λοτζέσκι, Νικ Καλάθης, Θανάσης Αντετοκούνμπο, Ντίνος Μήτογλου

Η αποστολή της Φενέρμπαχτσε (Ζέλικο Ομπράντοβιτς): Έρικ Γκριν, Νικολό Μέλι, Μπαρίς Χερσέκ, Νίκολα Κάλινιτς, Κώστας Σλούκας, Εγκεχάν Αρνά, Μάρκο Γκούντουριτς, Γιαν Βέσελι, Σινάν Γκιουλέρ, Μπόμπι Ντίξον, Τζίτζι Ντατόμε, Ζοφρέ Λοβέρν



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ