23.9 C
Athens
Σάββατο, 5 Οκτωβρίου, 2024

Με απουσίες στο ΟΑΚΑ η Φενέρμπαχτσε

Προβλήματα τραυματισμών αντιμετωπίζει η Φενέρμπαχτσε, πριν από τον εκτός έδρας αγώνα της με τον Παναθηναϊκό στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής της Ευρωλίγκας.

Με απουσίες θα ταξιδέψει στη χώρα μας το συγκρότημα της Κωνσταντινούπολης, το οποίο δοκιμάζεται την Παρασκευή (07/12, 21.30) στο ΟΑΚΑ απέναντι στους «πρασίνους». Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς δεν θα έχει στη διάθεσή του τους Αχμέτ Ντουβερίογλου και Μελί Μαχμούτογλου, ενώ αμφίβολος είναι ο Μάρκο Γκούντουριτς. Ο 23χρονος γκαρντ/φόργουορντ χτύπησε στο δεξιό αστράγαλο στο πρόσφατο ματς πρωταθλήματος με την Καρσίγιακα, αποφασίστηκε να ακολουθήσει την αποστολή, αλλά η συμμετοχή του θα αποφασιστεί την τελευταία στιγμή ανάλογα με την κατάστασή του.

Αντίθετα, ο Κώστας Σλούκας που επίσης προέρχεται από τραυματισμό υπολογίζεται κανονικά από το Σέρβο τεχνικό, εν όψει της δύσκολης αποστολής της «Φενέρ» στο κλειστό των ολυμπιακών εγκαταστάσεων. Εξάλλου, έδωσε το παρών στο ομαδικό πρόγραμμα στην τελευταία προπόνηση επί τουρκικού εδάφους, δείχνοντας να έχει αφήσει οριστικά πίσω του τον τραυματισμό του.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ